Impuls & circus

Oj oj vad klockan är mycket en torsdagskväll som denna :-) Kom hem för ett tag sedan och tagit en snabbdusch och ska nu hoppa i säng strax men ville skriva en liten kvällshälsning här först.

Jobbade till 18 ikväll och möttes av två små glada väl hemma som varit på utflykt till vallby friluftsmuseum idag med förskolan, så mysigt där med alla djuren!

Hjälpte även M lite att raka huvudet ikväll, han fick en impuls och ville bara få bort allt. Våra två små tyckte det var spännande och Elwira och Ludwig fick stå med dammsugaren och suga upp allt hår,  sötnosar där. Jättefin fast som alltid är min Marcus nu, med eller utan hår.

Efter nattningen somnade barnen på två röda som de brukar. Då satte jag på lite rosa läppglans och kilade iväg för att träffa lite brudarcircus (en mysig bar här i stan)
Vi har suttit och snackat och skrattat massor ikväll och druckit drinkar, riktigt trevligt. Roligast brukar det ofta vara när saker inte alltid är så planerat! Bra initiativ där och tack för ikväll tjejer, nu kommer jag sova extra gott inatt (inte bara för alkoholen i kroppen ;-)

Natti natti söta!


Jag ikväll, enkla jeans, vit tisha, långt halsband. En lite högre tofs med fläta som suttit i håret sedan halv åtta i morse och varit med om bland annat jobb, bus, soffmys och nattning i Elwiras säng. Därav den superslarviga looken på naturlig väg ;-)


Postat av: Mia

vad trevligt! hoppas du får en bra dag

2011-04-29 @ 08:33:42
Postat av: Therese

sötnos! Lät skoj och som du säger bäst när det inte är så planerat! kram till dig

2011-04-29 @ 11:52:47
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Nina

Trevligt när det blir lite spontant sådär ; )



Kram och ha en mysig valborg!

2011-04-29 @ 16:13:08
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: michaela med bebis

min kära man är också i valet ch kvalet om håret ska bort. nu står apparaten på laddning så vi får väl se vart det slutar ;)

låer härligt att komma ut och träffa vännerna, lite hederligt tjejsnack är aldrig fel ;)

KRAM på dig!

2011-04-29 @ 20:48:38
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: