Vad glad jag blir!

Såå kul att logga in här nu och läsa alla trevliga kommentarer till "feedback" inlägget, jag blir så glad! Jag tycker om att skriva personligt, men inte för privat och en mix av allt jag gillar. Kul att kunna dela av sig lite och att det även uppskattas.

Jag jobbade igår kväll, bara några få timmar men det det var kul. Goa arbetskamrater gör mycket! Vi har börjat med fredagsfika på jobbet igen och igår var det Renee som bakat snickerskaka, jag jobbade så få timmar igår och hade därför ingen rast så jag tog med mig min bit hem och mumsade på den framför idol, perfekt och gott som godis :-)

Gick och la mig strax innan elva igår men Ludwig vaknade nångång vid ett och grät i natt, han har inte vaknat på nätterna på hur länge som helst nu men han fick vatten och somnade om på två röda så det var inte jobbigt. Sovmorgon har vi också fått idag, hur skönt som helst!

Har även sålt ett skötbord/hylla "hensvik" från IKEA på blocket nu nyligen som stått inne i vårt sovrum, perfekt med blocket ju! Tänkte först bära ner det till källaren men bestämde mig för att prova lägga ut det på annons först och fick det sålt på bara några få timmar efter att ha lagt ut anonsen igårkväll , perfekt så slapp vi det.

Har haft skötbordet + en spjälsäng inne i vårt sovrum förut, men numera  sover inte Ludwig inne hos oss länge så nu finns det plats för en hemnes-byrå jag velat haft länge, men inte haft plats förens nu :-) Ett besök till IKEA hoppas jag blir av i början på veckan!

Hoppas ni har en fin Lördag! massa kramar


Postat av: Pauline

Snickerskaka är Mums! Tycker du är duktig på att blogga. Jättekul att läsa vad som händer med ditt liv, Och särskilt då vi inte träffas så ofta. Vilket jag tycker är synd egentligen. Vi är ju ändå släkt och i samma ålder, Och har ganska lika intressen och så enligt min mening iallfall. Men det är ju lite svårare när man bor så långt ifrån varandra. Vi lekte ju jämt när vi var små. Minns att jag tyckte det var jätteskoj varje gång man skulle träffa dej.

2010-09-18 @ 12:34:38
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: sandra

Snickerskaka lätt väldigt gott! Perfekt när man blir av med sakerna snabbt! Vi har också en hemnesbyrå i sovrummet, den vita stora varianten. Älskar den så jag hoppas den får plats någonstans i huset, helst i vårt sovrum! Kram

2010-09-18 @ 13:20:23
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

Blocket är bäst för prylar! Kläder funkar bättre på tradera. kramar

2010-09-18 @ 14:22:33
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Perfekt när man blir av med lite grejer sådär! Dumt att samla på sig en massa. Blir ju en hel del bebissaker som tar en massa plats efter ett tag!

2010-09-18 @ 14:47:44
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Johanna i Nice

åh ja älskar den gröna klänningen som du har på dig i headern!

2010-09-18 @ 15:04:03
URL: http://johannasstil.webblogg.se/
Postat av: Mamma till William

God kväll söta.Ja det är alltid skoj att logga in och läsa massa trevliga meddelande från alla er söta läsare.

Skönt att du blev av med möblerna så snabbt,,hoppas att det blir ett Ikea besök i veckan med byrån med hem.Får man fråga vart du jobbar,om du inte vill gå ut med det så godkänner jag inte den kommentaren..gott md fredags fika,det hade vi med när ja jobbade.

Ha en skön kväll söta.kram kram

2010-09-18 @ 17:25:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Michan

Ja, jag känner att jag behöver något nytt nu till hösten =)

2010-09-18 @ 17:44:19
URL: http://michanelfgren.blogg.se/
Postat av: ISA'S STYLE - STYLE BY ME

Har en massa auktioner som avslutas om en liten stund! =)

Bland annat babykläder, klädpaket och mammakläder! Kika gärna in!



http://www.tradera.com/auktioner/lote123



Kram

Isa

2010-09-18 @ 18:02:25
URL: http://isasstyle.blogg.se/
Postat av: Katrin

Blocket och Tradera är toppen ja =)



Och vi är ju bara ärliga gumman =) Du är ju go och bjuder på en massa goheter så det är klart du ska ha go feedback då =)



KRAM

2010-09-18 @ 23:26:00
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: