Vardagsshoppat på Lindex

Fick frågan vad jag köpte mer senast på Lindex, köpte ju dessa två fina plagg till Elwira från FIX/Lindex sist som jag visade här. (man orkar och hinner ju inte fota allt)

Men för dig nyfikna ;-) det här är resten av vad som fick följa med i kassen hem; 3 par mjukisbyxor som är perfekta till extra lådan med kläder till förskolan, strumpor går alltid åt! men snart är det dags att skaffa tunna ullstrumpor också, 3 baströjor, rosa, svart och en randig (2 av dom är i organic cotton vilket är ett plus)
2 par söta strumpbyxor, de rosa fanns även i naturvitt och ljusrosa, supersöta!
Hade velat haft dom med, men vet inte om storleken passar Elwira då jag inte provat ännu. Strumpbyxorna med hjärtan gick ju inte låta bli :)

Vanliga baströjor & byxor som extra till förskolan 

Strumpor & strumpbyxor går åt minst sagt, speciellt såhär års. "Anti-halk" strumporna tycker jag är toppenbra!

Söta strumpor med prinsesskronor på (ej anti-halk) samt 2 fina & söta strumpbyxor

Postat av: Madeleine Petersson

Ja visst är hon :D Okej, tack :) försöker hitta ett par såna :) ett par ja provade med lack över knäna på hm satt så knasigt :P



Desamma :)

2010-09-17 @ 09:37:03
URL: http://madeleinepeterssons.blogg.se/
Postat av: Mirra

Har läst din blogg ett tag nu och den är jättefin.

Funderar lite bara om du har ett eget liv utan barnen(ta inte illa upp men hoppas jag förstår vad jag menar)då du inte skriver om det här? Om du umgås med kompisar mm

Jag är själv 4 barns mamma så jag vet att barnen tar mycket tid men det skulle vara kul att se och läsa vad du hittar på när du har lite egentid ; )

Ha en fin helg!

2010-09-17 @ 09:54:49
Postat av: Britta Bloggar

Fina grejer!



Sv: jag använde receptet som kom med, det var ungefär som ett vanligt recept men med en lite lösare ostsås och en köttfärsås utan krossade tomater men med zucchini. Och så var det färska lasagneplattor!

2010-09-17 @ 09:56:44
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja, verkligen! Vila är en av mina stora favoriter :) Men om du syftade på scarfen så är den faktiskt ifrån bikbok :P

2010-09-17 @ 10:34:12
URL: http://markligating.blogg.se/
Postat av: sandra

Mycket fint hon har fått! Måste också köpa massa nya strumpor till både Alvin och Edvin. Glömmer det jämt! Du har också mail :-)

2010-09-17 @ 10:34:43
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Erika svarar:

Mirra: Är få riktigt nära vänner här i stan, fina finaste vänner är "kvar" i min gamla stad (Norrköping) tyckte det var helt klart svårt att hitta riktiga vänner här i stan och har stött på så mycket falskhet här, så det har blivit att jag backar lite. Är tjejen som inte har så stort behov av att göra saker på egen hand hela tiden, men visst går jag gärna på bio, går ut och äter eller gör något annat på egen hand ibland. Har inget behov av att vara ute och festa men vänner varje helg längre.

Har börjat träna nu, och det är min "egna tid" just nu :-) Börjar känna mer och mer att jag har behov av egentid just nu! har varit mycket sista tiden.



Kul att du tycker om bloggen :-) kram kram



2010-09-17 @ 10:47:50
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Kanonfina inköp!

2010-09-17 @ 18:03:48
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: