Vardagsfavoriter i makeup väskan

Jag har i princip varit osminkad hela min lediga helg, men något jag inte kan "leva" utan är rouge :-) Några av mina vardagsfavoriter i sminkväg är det på bilden här. Idag väntar jobb så tills dess ska jag sätta på mig lite mer smink än bara rouge ;-)

Rouget från Chanel är superbra att ha med i handväskan alt. skötväskan :-) det är tydligen bakat på något speciellt vis i ugn så det går helt enkelt inte sönder om man tappar det och tro mig, jag har tappat det X antal gånger i golvet!

Edp från Max Mara har jag använt nu i ca 5 år (!) och känns väldigt "jag". parfym är något jag börjat använda igen sedan jag började jobba, känns som lite vardagslyx att dutta på sig lite innan jobbet eller ibland när jag ska någonstans på egen hand.
Har använt parfym väääldigt sällan sedan Elwira föddes, för att undvika att barnen får onödiga allergier/utslag. Framförallt den första tiden då jag ammade barnen använde jag det aldrig så numera kan jag faktiskt kalla det ren lyx :-)

Basen jag lägger med foundation, rouge, gnutta solpuder och veil över när jag kör en "seriös" sminkning.  Det är alltid samma från ID bare Minerals. Missade få med foundation burken på bild såg jag i efterhand nu.

Min favoritmascara kommer från Lancome och heter Lancome L'Extreme men just nu provar jag Hypnôse.
Läpparna smörjer jag vanligtvis in med något fuktgivande alt läppglans, just nu blir det mest ett transparent stick från hudvårdsmärket decelor.
Franstång använder  jag alltid innan jag lägger på maschara. använder inte maschara varje dag utan börjer bara upp dom ibland, jag har naturligt svarta så det ser ok ut tycker jag. Franstången kommer från märket shu uemura.

Korta fräscha naglar med ljust lack tycker jag alltid är fräscht! annars är det korta med färg som jag varierar med. Just nu använder jag Essies lack "Prima ballerina". Essie & O.P.I är mina favoriter inom kategorin.

Det är inte alltid jag har tid att sminka mig som jag kanske ville alla gånger, eller tar mig tid.

Men visst är det kul med smink :-)



Postat av: Mamma till William

God middag söta..Alltid skoj med smink..har bara maskara orkar inte ha mera..Hoppas att söta du får en skön måndag.kram kram

2010-11-15 @ 11:42:41
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Ja, smink är skoj! Jag har blivit lite dålig på att sminka mig den sista tiden men det kommer nog tillbaka =)



Ha en finfin måndag, kram!

2010-11-15 @ 11:48:39
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Jag tror det är jättenyttigt med mkt frisk luft! De mår bra av att vara ute. Ur o skur-dagis är toppen!



Jag tror att de är ute mkt på förskolan där Colin kommer gå med, nära till skog och natur vilket känns bra.



KRAM

2010-11-15 @ 12:04:55
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: michaela (gravid v32)

Visst är det kul med smink! Men skönt om man kan känna sig fin utan det också...nu på vintern känner jag mig dock mest blek och genomskinlig osminkad...

Hoppas du får en finfin dag!

2010-11-15 @ 12:33:21
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Petra

så kul med smink,jag älskar smink men tycker det blivit svårt med skuggor o läppstift eftersom det används så sällan,alltid kul med tips kram

2010-11-15 @ 12:37:00
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Jag sminkar mig mycket utan att det syns hur mycket jag lagt på :) Jag tycker jag ser sjuk ut om jag inte sminkar mig.Är det normalt ;) Särskillt på hösten o vintern vill man ju ser lite piggare ut.Jag har med Lancome hypnose just nu.l'extreme är bra med.Jag har ju allt mitt smink på en stor bricka :) tycker det är skönt så man ser allt o dessutom kladdar det inte på bordet.Kram

2010-11-15 @ 13:55:44
Postat av: Ellen

Sv; Ja visst har dom:)

Jo det kan man ju också ha:D

2010-11-15 @ 17:14:44
URL: http://porkel.wordpress.com
Postat av: Ellinor

Essie & OPI lacken är bäst !:)

2010-11-15 @ 17:46:50
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Håller med dig om att det är kul med smink men det blir ju inte samma sak längre när man är föräldraledig! Dock är det kul när man får fixa i ordning sig lite och om ett par veckor ska jag unna mig en proffssminkning och hårstyling. Lyx!

2010-11-15 @ 18:35:37
Postat av: Sofia - mamma till Amanda

Jag har också ID men på vintern tycker jag att deras foundation är för torr för min torra vinterhud. Men använder alla andra produkter året om. Tack för tipset om rouget från Chanel, det borde en klant som jag testa - jag tappar allt i golvet hela tiden. :)

2010-11-15 @ 19:20:01
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Erika/Pitbull:)

Jag älskar också Essies nagellacker. Det är synd bara att jag jobbar som ssk så det är sällan jag får måla naglarna! Snygg blogg.)

2010-11-15 @ 21:18:23
URL: http://pitbullmamma.blogg.se/
Postat av: saralovisa

Jag älskar också smink! Hoppas på att kunna uppdatera kvalitén i sminkväskan bara :)



Sv: Ja Otto är så oantligt söt!



2010-11-17 @ 10:40:49
URL: http://saralovisa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: