Höstmörker & regn ute, mysigt inne

Blev väldigt mörkt ute ikväll märkte jag när jag kiade ut då jag stått inne och jobbat idag. Gillar inte mörkret och börjar längta lite efter snö så att det blir lite ljusare.
Började även regna på etermiddag och det smattrar på här fortfarande. Mysigt på kvällarna, men tråkigare på dagen att vara ute i höstrusket.
Blir ju även så geggigt ute, ingen höjdare att hämta två små leriga ;-) de borde kanske inskaffa en slang på förskolan så man kan spola av barnebn innan man går hem, hihi skämt åsido!
Men nu ska jag inte vara sån utan hoppas på att solen och det FINA höstvädret kanske kommer tillbaka en sväng inom kort :-)

Sitter inne och pysslar med lite diverse ikväll och tar det lugnt och drocker te med mjölk. Är skönt att njuta av tystnaden, ljusen och höra regnet smattra utanför. Blir bara såå godissugen när det regnar av någon anledning!

Postat av: josefine

vi myser också inne ikväll :)

2010-11-02 @ 22:01:58
Postat av: Carolines hemligheter

Ja, det är verkligen dubbelt med detta höstväder... Supermysigt att vara inne i värmen med tända ljus när regnet smattrar utanför fönstrerna men inte lika mysigt när man skall hämta & lämna på dagis i blåst, regn och kyla... Fast snart är det ju adventstider igen, då blir ju allt så mycket trevligare även när det är ruggigt ute :-)



Hoppas att du får en skön onsdag, kram!!!

2010-11-02 @ 22:03:11
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Ivana

Längtar också efter snön, det är inte alls kul med detta gråa, mörka väder.

2010-11-03 @ 08:45:16
URL: http://ivanalipovac.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda

Jag blir också godissugen när det är regn och rusk utanför fönstret. Det är mysigt att tända ljus i höstmörkret men ännu mysigare när snön ligger vit på marken tycker jag. Speciellt när det även är julpyntat hemma! Kram på er!

2010-11-03 @ 10:06:32
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: