Alla helgons dag

Idag är det ju alla helgons dag och jag har ägnat en extra tanke till mina mor & farföräldrar som har det bra någonstans där uppe.
Jag har rätt svårt för döden, svårt att förstå den och svårt att hantera den, undrar om jag någonsin kommer kunna bli bättre med det...och så vill jag aldrig dö ifrån mina barn..nej jag vill inte ens tänka på döden!

Vi har inte besökt någon kyrkogård eftersom de inte finns här där vi bor men jag har istället tänt ett extra ljus här hemma.
Är så glad över att ha minnen kvar från när de levde och tänk så roligt det hade varit om de hade fått träffa Elwira & Ludwig. Men jag tror de där uppe vakar på oss och har koll ändå.
Ibland kan jag känna mormors parfymdoft från ingenstans, så hon vandrar runt här ibland och har definitivt koll på oss det vet jag :-)



Postat av: Cdot

Jag är precis likadan. Försöker inte tänka på döden men det är ju inte speciellt smart heller. oroar mig massor över att tappa mina föräldrar och sedan man fick barn så är jag så rädd att man skulle dö i förtid och lämna barnen utan mamma........och hemska tanke att nått händer ens barn! KRAM

2010-11-07 @ 11:19:54
Postat av: josefine

vi var vid min mormor och morfars grav i går. Jättefint med blommor och ljus i mängder på gravarna. så fint!

2010-11-07 @ 17:17:03
Postat av: ullisar

jag har lyckan att inte ha förlorat några egentligt nära "yngre" släktingar, fasan att någon i min närmsta familj ska råka illa ut är som du skriver så skrämmande att jag inte låtsas om att den finns.



massa krams, och jag är säker på att din mormor både ser och hör er!

2010-11-08 @ 00:23:36
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: