Tatuering?

Jag har alltid sagt att "jag aldrig ska tatuera mig, då ska det isånnafall vara något litet som betyder något".
 Men tycker också det kan se lite fjantigt och nästan onödigt att ha en mini-tatuering som mest ser ut som smuts, typ :-)
Jag tycker det är helt okej med tatueringar, både på tjejer och killar men tycker väl det är sådär snyggt med tjejer som har för mycket gaddningar, MEN det kan absolut vara väldigt snyggt på de som det verkligen passar på och "smälter samman" med personligheten osv. Är mycket som spelar in.

Tycker absolut inte det är snyggt när folk (både tjejer o killar) har för mycket som täcker mer eller mindre hela kroppen.

Har tänkt tanken i flera år att jag skulle vilja tatuera mig men inte riktigt kommit på vad det skulle vara osv. Skulle aldrig göra något bara för sakens skull som jag sedan kanske skulle ångra. Det måste kännas 100 och verkligen betyda något och som jag skulle vilja leva med resten av livet.
Vill att tatueringen ska synas men skulle placera den på något ställe där det också går att dölja den om jag skulle vilja det.

Marcus började tatuera sig som 16-åring och har hans efternamn på ryggen samt bägge överarmarna. tatueringarna på armarna har han gjort om ett flertal gånger och han har pratat länge om att han skulle vilja göra om och bygga ut ena armen och nu har han 4 tider inbokade för att göra om och tatuera ena armen ända ner till handleden.
Jag känner mig  ju van vid hans tatueringar och att han ska göra resten av armen gör mig inget liksom, han får göra vad han vill. hade han däremot börjat att tatuera sig så här nu när han är över 30 hade jag nog börjat undra och tyckt det varit lite larvigt, lite som en 30-års kris typ ;-)

Är allt bra sugen på en tatuering nu för NU vet jag vad jag skulle kunna tänka mig, är altså inget jag bara kommit på nu utan viljan har funnits men inte iden för något lämpligt motiv tidigare.
 Måste "ta ett snack" med tatueraren snart tror jag :-) tror föressten jag kommer få ett samtal inom kort av en viss mamma eller pappa, men lugn mina päron det skulle bli en fin tatuering om jag nu ens kommer att göra det :-) eller föressten de är i Turkiet just nu kom jag ju på, härligt för dom!  

M & Elwira en mysig sommarkväll efter kvällsdopp. Sommarlängtan- JAA! och här ser man lite av M:s tatueringar


Postat av: Hanna, mamma till Ellen

Ja jag har spanat på Polarn & Pyrets också, gillar egentligen spetsen mer på dem, men va slut i Ellens storlek när jag va istan sist..men så fort de kommer in så jäklar, älskar även deras strumpbyxor med volangen, Spännande och se om det blir någon tatuering och isåfall vilket motiv! :) ha en skön dag! kram

2010-05-10 @ 13:55:17
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Nina

Min J har massa tatueringar, men jag har bara en liten ; )



Ja det flesta barndanser brukar vara från 3 år. Brukar inte direkt gå att ha "övningar" med mindre barn.

Kan rekommendera både Lasse Kuhler och Base 23 =)

2010-05-10 @ 14:51:15
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker om tatueringar men skulle själv inte vilja ha hela kroppen, dock har jag en liten som jag ska göra om lite då jag tycker den är lite väl liten.. Andreas har hela armarna och på bröstet + att han ska bygga ut sin arm ännu mer nu. Jag skulle vilja ha våra barns namn tatuerade någonstans men har inte kommit på riktigt vart än! Hoppas ni har en bra dag!

2010-05-10 @ 16:01:42
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

Jag har inga tatueringar. Har ibland funderat på men är rädd att jag ska ångra mig och tröttna på det... men det kanske man inte gör :)

Tycker det är så många som gör "trend"tatueringar tex ett tag var stjärnor populart, ett tag kinesiska tecken, nu verkar det vara budskap som står högt. Men alla gör ju vad de vill med sin kropp :)

2010-05-10 @ 17:24:00
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Johanna C

jag skulle vilja göra en tatuering men är så rädd att jag inte skulle klara av smärtan ... :S

2010-05-10 @ 18:35:29
Postat av: Anonym

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

2010-05-10 @ 18:42:12
Postat av: Nathalie

Ja tatueringar är fint om de betyder nåt! Jag har ju Andreas namn på ringfingret som jag annars döljer med vigselringarna. Skulle vilja ha barnens namn oxå!

Vi har funderat nu på dagis och det "större" verkar ju som sagt bättre! och Nova vart så glad så hon trilla av stolen när vi sa att hon skulle börja där så då behöver jag ju inte oroa mig för henne!=)

2010-05-10 @ 18:45:04
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: plutten i magen

Min L. har på ryggen, revbenet och bröstet. Armarna sparar han till att bygga ut helt och sen ska han även tatuera in bebisens namn någonstans, det kommer jag nog med göra, eller kanske inte just namnet men en tatuering tillägnad det lilla livet i min mage. :)



Jag har inga tatueringar alls nu, vill ha men vill vara 100% säker, vet vad jag vill ha nu egentligen men vill vänta ett tag till så att jag vet om jag fortfarande känner samma sak då!

2010-05-10 @ 18:53:40
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag resonerar precis som du! Jag tvekade länge innan jag tatuerade mig... Men efter att min bror dog så kände jag att jag ville ha ett minne av honom med mig överallt. Så jag har det kinesiska tecknet för lillebror i svanken. Tänker knappt på den längre, men ångrar mig inte en sekund!



Kram Nina

2010-05-10 @ 20:36:41
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: C

Spännande! Hoppas vi får höra mer om detta..

2010-05-10 @ 21:01:01
Postat av: Therese

Hoppas du bestämt dig och tror du kan leva med det du valt. Jag har ju tittat på flera olika för många år sen men jag är glad att jag aldrig gjorde det, jag hade tröttnat för länge sedan och velat ta bort dem. kram

2010-05-10 @ 22:05:58
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Thina

Ja precis, det är så otroligt roligt, gladast =)



Ska absolut hälsa grattis! =)



Jag ska tatuera mig men inte riktigt än. Ska göra något på insidan underarmen med mina barns namn. Alltså Jennie nu men att det går att bygga på. Har lite idéer men det ska vara perfekt först =)



Ha en fin dag!

2010-05-11 @ 07:45:45
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Emily

neee jag är inte heller ett fan av tatueringar och skulle aldrig i hela mitt liv göra en själv. min c har ju gjort precis som din kille. han har på armarna och ska nu bygga ner till handlederna.. haha jag tycker det är smått hemskt men det är hans armar ;)

2010-05-11 @ 07:49:23
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Cdot

Jag tycker det är asfult med tatueringar! På båda kön, och det spelar ingen roll vad det är. Förstår inte hur man kan vilja förstöra sin hud som är helt klart vackrast som den är...men men vi har alla olika smak och tur är väl det ;-) Min sambo har en gammal, liten tatuering på sin arm...men som tur är har han sådan mörkbrun hud att den knappt syns! haha! (han gillar den inte heller)

2010-05-11 @ 10:44:48
Postat av: Erika svarar:

Kul att läsa allas åsikter mm :-) Jag har bestämt mig nu och är 100% säker på att jag vill det nu när jag faktiskt vet vad jag ska tatuera :-) kommer skriva mer om det här...kram!

2010-05-11 @ 12:26:10
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: