Sista helgdagen

God kväll!

Har haft en mysig söndag ute idag och gått en bra bit med vagnen och sedan hängt i parken. På eftermiddagen när vi kom hem och jag skulle sätta igång och laga mat var jag så himla trött! kändes som jag skulle somna ståendes ungefär. Fick bli nödlösning kaffe och sedan var jag igång igen som en duracellkanin ;-)
Gjorde en liten "överraskningsmiddag" till M, fläskytterfile, närmare bestämt rosépepparfilé med potatis och morotsgratäng och det blev uppskattat.
Sedan har jag även hunnit provbaka ur Leilas nya kokbok, skulle vilja göra allt på en gång :-)

Jag sa till M igår senast att jag önskade det fanns mer tid över till bak & matlagning men det kan ibland vara knepigt med två små och jämt finns ju inte heller orken. Får hoppas jag får liite mer tid till det när de små blir äldre och när de flyttat hemifrån så kommer jag nog försöka locka hem mina barn med middagar och andra godsaker ;-)

Är förövrigt så sjukt trött på våran icke- vackra tapet i köket och i morgon ska jag kontakta hyresvärden och fråga om det skulle vara okej att måla den vit. Skulle vara ett enkelt och billigt sätt att fräscha upp lite, eftersom det är en hyresrätt och vi inte tänkt att bo här länge till så vill man ju inte lägga ut mycket pengar på att fräscha till lägenheten.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sussa sött och vakna upp ut vilad till en ny härlig vecka.

Kram, kram!


Postat av: Josefine

låter som en topensöndag! krams

2010-05-03 @ 09:17:36
Postat av: Kajsa

vilken härlig sjal du har på bilden ovan vad är det för märke eller vart är den inhandlad?



2010-05-04 @ 19:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: