1:a Maj, babysim & sockerfest

Ludwig har åkt buss för första gången i sitt liv idag :-) är så smidigt med buss härifrån stan och bussen stannar precis utanför simmet och så tar den någon minut mindre än med bil.
Var inga problem att åka buss med Ludwig, han somnade så sött i vagnen vilket bara var bra så han fick vila lite innan badet.

Åh det är så mysigt och kul med babysim och rena rama lyckopillret!  Det var sista gången för just den här kursen vi varit på (totalt 7 ggr) men nästa vecka är det en fortsättnings kurs som följer som jag ska fortsätta gå på.
 Ludwig älskar verkligen att bada och det kändes inte rätt att han skulle bli tvungen att sluta nu när han är såå glad i vattnet :-)
Dessutom är han världens piggelin och jag tror det är nyttigt för honom att bli av med all den energin som finns i hans lilla kropp. Efter babysimmet brukar han sova en gång mer än vanligt, alltså totalt 2 gånger på en dag vilket inte hör till vanligheterna, max en gång sover han annars dagtid. Bortsett ifrån då vi åker bil eller är iväg mycket med vagnen då kan det bli någon mer powernap.


Idag fick de små "hoppa" mot oss föräldrar från en flyt-madrass och det var riktigt roligt tyckte Ludwig Vi gjorde även övningen där de små "håller i" sig på ryggen  och idag var han verkligen igång när vi gjorde det och sparkade för fullt med benen så att det verkligen såg ut som han simmade därbak på min rygg, samtidigt gjorde han massa höga läten & skrattade så han var superrolig :-)
De fick även flyta själva i små runda flyt-ringar som Ludde klarade av galant och fick mycket beröm av simläraren idag :-)

Elwira var med pappa i butiken när jag var och simmade med Ludwig, han jobbade nämligen med det gick visst bra, vårat duktiga lilla busfrö. Är så mysigt att komma hem efter att ha varit iväg och badat, är bara en skön känsla som infinner sig då när man är blöt i håret och nöjd efter dagens babysimm samt att komma tillbaka till Elwira igen, även om det inte är någon lång tid jag varit utan henne :-)
Fixade iordning smoothie och åt en supergod chokladmousse med grädde som jag gjorde igår, måste lägga ut receptet!
Har också en marabou polka och en påse smågodis som väntar så det är verkligen sockerfest här idag, lördagsgodis- me like  :-)

Ha en fortsatt härlig 1:a MAJ!

Ludwig åker buss och sekunden efter vi hoppat på slöt han sina två blå och somnade sött

Postat av: Petra

Låter som en mysig dag,Nova brukar oxå sova gott de få gånger vi åkt buss,kram kram

2010-05-01 @ 17:29:04
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sandra

Mysig dag! Ska nog börja på babysim med Edvin lite senare, verkar så mysigt! Lägg gärna ut receptet på choklad moussen, lät gott! Hoppas ni får en bra kväll! Kram

2010-05-01 @ 19:17:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa



Låter som ni haft en kanon dag vilket är det viktigaste :)



massa kramar till er

2010-05-01 @ 20:15:12
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Gulligt :) kul att det finns en fortsättningskurs.kram

2010-05-01 @ 21:36:36
Postat av: Trude

Det är så härligt att läsa om hur kul Elwira och Ludwig har med varandra. Jag förstår att du smälter;). Skoj att det går så pass bra för Ludwig i vattnet, att han gillar det så mycket! Det vattnades i munnen när jag läste om allt gott som du åt ikväll;). Kram!

2010-05-02 @ 00:50:50
Postat av: Erika svarar:

Trude: Ja det är så fantastiskt att se att dom har glädje av varandra :-) mammahjärtat smälter! ha en fin dag, kraam!

2010-05-02 @ 10:53:56
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: