Surskall

Hela dagen idag har jag gått och varit smått sur (i tankarna) Jag fick ju hjälp häromdagen med att ÄNTLIGEN göra om min design här på bloggen och jag blev verkligen SUPER nöjd. Nu är det precis så som jag vill ha det.
Lyckan blev inte långvarig för vad händer, jo dagen efter ser jag att min syster fått hjälp av samma bloggdesigner och gjort om sin blogg så att den är alldeles för lik min design! samma stuk & stil.
Jag hyser inget agg mot den duktiga tjejen som gjort våra bloggdesigner, nej nej utan det är min syster jag är irriterad på så klart.

Försökte släppa det rätt fort och tänka "äsch det är bara en blogg" men det gick inte, blev bara mer irriterad och nu var jag tvungen att "skriva av mig" den negativa energin.

Bloggen är ju en liten del av mig och jag tycker designen ska vara personlig. Jag vet självklart att många kör sin design mycket i rosa, liksom jag själv + visar bilder på sig själv samt familj osv men det finns ju faktiskt miljontals olika vis att göra en design på även om den är rosa behöver inte se lika ut, dessutom är vi så olika numera.

Skulle blivit lika sur om det var någon annan som "kopierade" min design men blir så klart snäppet vassare nu när det handlar om min egen syster. Hon själv tycker då att det inte alls är lika, yeah right.
och att jag sedan tydligen hade haft en design som liknade hennes innan, en design som jag haft sedan jag startade blogga innan hon ens hade en blogg *suck* blir så trött på skitsnack.

Hopp nu "får jag leva med det här" som hon skrev och sedan annat som hon sa som gjorde mig mer irreterad. Mm vad roligt, jag som var så nöjd med MIN design ser nu även hennes som ser typ lika ut, bortsett från andra foton ungefär. Och nej vill inte att det ska vara lika bara för att vi är syskon, vil bara ha det ännu mer olikt för den saken skull.

Var längesedan jag blev irriterad över något liknande, löjligt kan tyckas men i det här fallet är det inte jag som är det. Jag hade ägnat tid åt att fundera på hur min sida skulle se ut och var så glad.

Ja nu är jag surskall! är säkert någon som förstår mig

Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag tänkte faktiskt på det när jag var inne på hennes tidigare... Jag tycker inte att det gör något iofs, men jag förstår samtidigt din känsla. Hoppas att ni kommer på en lösning så att ni båda blir nöjda. Kram!

2010-03-19 @ 20:20:20
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag tänkte faktiskt på det när jag var inne på hennes tidigare... Jag tycker inte att det gör något iofs, men jag förstår samtidigt din känsla. Hoppas att ni kommer på en lösning så att ni båda blir nöjda. Kram!

2010-03-19 @ 20:20:21
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag förstår dig! Jag gick här och tänkte på hur bra du verkade ta det över att designerna blev så lika varandra (+ bytta samtidigt). Själv skulle jag bli rasande på min syrra. Men nu ser jag ju att du oxå är en människa :P Hoppas det löser sig!

2010-03-19 @ 20:21:15
Postat av: Trude

Åh, jag förstår dig till fullo! Din design är ju så himla fin och då är det verkligen inte kul när ens syster har en kopia på den:(. Jag hade också blivit sur och irriterad! Visst blir man ännu mer irriterad när man får kommentarer som "du får leva med det", hihi;).

2010-03-19 @ 20:42:21
Postat av: Mille

Sååå lika var de ju inte...... alla bloggar är ju typ rosa nu med bilder i headern ;-)

2010-03-19 @ 20:57:40
Postat av: Maria

Eftersom din syster skrev till mig att hon ville ha liknande upplägg som dig så antog jag att ni kommit överrens om det, det sa jag till henne idag. Tycker dock inte att dom är så speciellt lika men förstår ändå att du irriterar dig på det eftersom dom går i samma stil.



Hon kontaktade mig idag och jag kommer fixa ändringar på hennes design inom kort så hoppas dom kommer skilja sig så mycket som möjligt från varandra då :) Var inte ovänner över det här, det var jag som inte hörde med dig om det var ok att hon fick liknade upplägg på sin, borde ha gjort det.



Kram på dig!

2010-03-19 @ 20:58:56
URL: http://mariaelisabethristo.se
Postat av: Josefine, Blåeld

Jag läser ju båda eras bloggar och noterade faktiskt att de är lika, men tycker inte att det gör något - det är ju innehållet som är unikt!

2010-03-19 @ 21:18:08
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag läser båda era bloggar och kan tycka att hennes var väldigt lik din men som sagt många har lika nu!Men ni har inte samma innehåll och det är väl det som är det väsentliga,typiskt systrar;)kram på dig!

Postat av: FLOOSAN

syrror alltså de ska alltid härmas, se det som en komplimang =)

2010-03-19 @ 22:17:24
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja precis. De säljer nog ordentliga snart igen :) Har aldrig smakat euroshoppers så jag vet inte. Tycker BOB:s hallon är ganska goda. Jobbigt när det ska bli bakterier sådär i maten :( speciellt när det är nåt man tycker om.

2010-03-19 @ 23:56:26
URL: http://elinalice.blogg.se/
Postat av: vintageRetroPrinsessa



Tycker faktiskt som så :)

Nu ska jag Tala :)



Bloggen är en del av sig själv så klart annars skriver man inte i den :)

och givetvis vill man ha en unik design sm ingen annan har :)

Det är ju just det som bla gör en blogg så magnetisk dvs att man dras till den :)

fast å anra sidan vad är en fjärt i rymden :)

Fnissar :)



Kram Banan :)



By the way finns många copy cats där ute :)

Vilket är mycket tråkigt :)



Massa karamar

2010-03-20 @ 00:23:51
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja de är väldigt lika varandra..

2010-03-20 @ 07:56:23
Postat av: Tessan

Hej, jag förstår verkligen dig! Du hade fått en jätte fin design som du var jätte glad över och så tar din syrra nästan en likadan.

Jag skulle också blivit skit irriterad minst sagt!

Den såg faktiskt nästan likadan ut ooch att hon byter samtidigt var extra tråkigt.

Hoppas hon byter sin igen så du får han din "i fred".

Kramar

2010-03-20 @ 08:07:45
Postat av: Katrin

Jag läser ju också både din och Therese blogg och visst är designen lite lika men jag tycker ändå de är ganska olika.

Ni har bilder på era kära och rosa men de finns det ju många som har.. Visst ni är systrar, men det är ju ändå innehållet spelar den största rollen =)

2010-03-20 @ 11:06:31
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh vad jobbigt :( om man vill ha nåt i sin egen stil och så härmar nån någon så blir man ju så besviken.

2010-03-20 @ 11:44:49
URL: http://elinalice.blogg.se/
Postat av: Maggan

Blir lite besviken när jag läser detta inlägg... Känns lite onödigt att skriva om sin egen syster på det här sättet... Vi inspireras alla medvetet eller omedvetet av människor som vi beundrar och istället för att vara småsint över det kan man väl bjuda på det? Vad spelar det egentligen för roll att era bloggar ser lika ut? Jag tror att din syster kommer att bli ledsen när hon läser detta och jag tillhör dem som i detta fall inte förstår dig. Gillar din blogg för övrigt och har också en två små varav en Elvira;) Hoppas att du inte tar illa upp!

2010-03-20 @ 21:58:02
Postat av: Sara

Jag förstår att man kan bli sur på sina syskon ibland men jag skulle ta upp detta privat med min syster och förklara hur jag känner och försöka lösa det utanför bloggen.

Jag hoppas verkligen ni löser detta.

2010-03-20 @ 22:54:42
Postat av: Erika svarar:

Sara & Maggan:

Pratade med min syster direkt när jag fick nys om att hon skulle ändra bloggen men ändå så gjorde hon den väldigt lik min och hon bryr sig inte, har altså tagit upp det här med henne "privat".



Det är ju min syster, då blir jag ju bara ännu mer sur över den saken och jag skriver bara som det är.

Eftersom hon inte lyssnar på mig eller bryr sig så valde jag att skriva om det här, det är min blogg och jag gjorde det valet.

2010-03-21 @ 09:44:59
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Lisa

I-lands problem?

2010-03-21 @ 23:03:20
Postat av: Anonym

JAG ÄR PRECIS LIAKDAN: jag HATAR att ha lika



erika

2010-03-22 @ 12:29:12
URL: http://taby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: