Flyttstädare & deltidshemmafru

God morgon!

Snart ska vi gå iväg och lämna lillan på föskolan och sedan ska jag få hjälp av M att fixa med lite städ-prylar för sedan ska jag nämligen agera flyttstäd- hjälp idag :-)
Det är en etta jag ska hjälpa till med så det är inte jättestora ytor att göra iordning, men det tar säkert ett par timmar.
Jag tycker det är rätt kul att städa ibland och jag får ofta mina städ-ryck så fort tillfälle ges. Det gäller ju att passa på att städa så fort tillfälle ges, annars blir det ju aldrig av. Älskar framförallt känslan att krypa ner i en renbäddad säng!
Tror jag kommer bli en sån där pedantisk hemmafru- typ när jag blir äldre och barnen är större och jag förmodligen har mer tid att städa än vad som finns idag. Fast föressten, minus det där med hemmafru för det vill jag ju inte bli, jag gillar att jobba så att "bara" ta hand om år efter år skulle inte vara lika roligt efter ett tag.
Älskar att vara mammaledig just nu för jag vet att den här tiden kommer inte igen så jag försöker verkligen njuta av den, för jobba kommer jag göra så mycket sedan nästan hela livet ut.  
Skulle uppskatta den biten med att få vara hemma med barnen mycket mer om jag samtidigt jobbade, men att  vara hemmafru på deltid, ja det skulle vara något!
En perfekt balans med jobb och hinna med familj och hem det skulle vara det ultimata livet. Fast då kanske man inte kallar sig för hemmafru... hmmm nu tappade jag tråden här :-D

Nej nu ska jag plocka ner ett par gummihandskar för sedan är det jag som står med knut på huvudet och putsar och donar idag :-) Ludwig han får titta på och jag tar med babybjörnen till honom och en filt + lite leksaker  då kommer han vara helnöjd som vanligt, ett plus att han ännu inte kommer så långt utan jag kan lägga honom på ett ställe utan att han kryper iväg, den här åldern han är i nu är väldigt bekväm.

På eftermiddagen får jag besök av syster R, ska bli kul! men nu som sagt väntar ett par timmars jobb och mina tankar går lite extra till söta J som idag går 6 dagar över BF, om hon nu inte redan är på BB eller rentav fått bebis, blir spännande att förhoppningsvis snart få ännu ett trevligt "nu är  h*n  här"- sms!

Önskar en fin, fin dag!


Postat av: Petra

Lycka till med flyttstädningen,hoppas det går bra med lillen;)ja det kan ju vara rogivande att städa kram

2010-03-04 @ 10:45:55
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Sandra

Flyttstäda är det värsta som finns. Allt med flytt är pest och pina, förutom att packa upp såklart. Det är ju underbart!

2010-03-04 @ 11:37:17
URL: http://sandrasvarld.webblogg.se/
Postat av: Therese

lilla sötis, kramar

2010-03-04 @ 14:47:50
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med Sandra att allt som har med flyttstädning, ja allt som har med städning att göra överhuvudtaget är pest. Men deltidshemmafru lät inte dumt :)

2010-03-04 @ 18:14:06
URL: http://houseofsra.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag tycker om att städa när jag är själv hemma, vilket inte händer så ofta numer :-) Spela lite hög musik och gå loss med dammsugaren.. Nu hinner vi knappt städa känns det som men om några år finns det nog mer tid. Hoppas du får en bra kväll med din syster!

2010-03-04 @ 19:47:39
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Tessan

Förstår din tankegång helt och hållet vad gäller balansen mellan yrkesliv och hemmaliv. Visst hade det varit underbart om man fick arbeta och utvecklas på ett underbart jobb, ha tid till man och barn och SAMTIDIGT känna att man hinner med alla de där måstena som städning, tvättande och matlagning....OCH dessutom hinna sova ut då och då och ha barnfri tid. Ja till och med man-fri tid :-).... Så att jobba halvtid hade nog varit helt okej med andra ord skrattar

2010-03-04 @ 19:59:01
URL: http://krokkofin.blogspot.com
Postat av: Linda

Du är snäll du.

Städning är inte min starka sida men dt måste ju göras.

2010-03-04 @ 21:08:31
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: mini

hoppas du fått ett lovely sms ikväll :) åå tänk att jag också snart får skicka ett sånt ljuvligt sms från bb...mini

2010-03-04 @ 22:07:13
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Therese

såg du presenterna till Elwira i påsen? kram

2010-03-04 @ 22:22:27
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: madde

Va snäll du är som hjälper till att städa :) Hatar att flyttstäda, man tror att de kommer gå snabbt men när man kommer igång så känns det som att det aldrig kommer ta slut :) Jo en liten fråga som ja funderat över ett tag.. var jobbar du nånstans/med? Har för mig att ja läst att du jobbar i butik?

2010-03-04 @ 22:44:57
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Sandra

Hoppas städningen gick bra.



Jättfin bild :)

2010-03-06 @ 03:52:34
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: