Läsning & fika

Ludwig somnade här idag på förmiddagen (kors i taket) så jag passade på att slå mig ner med böcker och lite fika. Jag som inte egentligen är överförtjust i semlor åt en iallafall och den här var faktiskt god, tror jag gillar semlor mer och mer trots allt ;-) Denna var proppad med mandelmassa & grädde.

Var evigheter sedan jag började läsa något men idag har jag läst lite mer ur boken "baby ett litet mirakel" som jag köpte när Elwira var ett par månader, men har fortfarande inte läst ur den. Men det är också en sådan bok som man kan läsa lite ur flera gånger bara för att den är så härlig.

En oläst pocketbok av jesper Juul "ditt kompetenta barn" har jag börjat läsa nu och jag gillar den redan.
Hoppas jag får lite tid ikväll med så jag kan fortsätta läsa den, för åh vad skönt det är att sitta och läsa när det är helt tyst runtomkring.  
Skulle vilja läsa något annat också, så boktips välkomnas!

Nu längtar jag till min lilla Elwira som snart ska hämtas från förskolan, min härliga lilla tjej! det snöar här nu igen ser jag och det var väl kanske mindre trevligt, men men det är bara att dra på mössan och kila ut ;-)
Men sedan blir det mellis, smoothie och smörgås idag- mums!

Önskar en fortsatt fin dag därute i

Årets sista semla åt jag upp ;-)

Förmiddagsläsning

Postat av: sandra

Jag hinner knappt läsa längre men jag lånade ditt kompetenta barn på bibliotektet för någon vecka sedan men hann aldrig klart ska nog köpa den. Tycker Jesper Juul har kloka tankar!

2010-03-02 @ 13:08:14
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Frida F

Skönt med en stund för sig själv ibland, skulle jag mee vilja ha ikväll...

2010-03-02 @ 19:37:55
Postat av: Carro-sthlm

Den semlan såg inte helt dum ut !

2010-03-06 @ 10:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: