Hittat säng & cykel


Det har varit lite lurigt väder här idag, regn till och från och svårt att veta vad man ska ha på sig, men vi körde på gummistövlar både jag och Elwira, och det var bara bra det för det har varit blaskit på sina ställen.

M som så länge tjatat om en cykel i vinter beställde en idag och jag hoppas, eftersom han är så otålig med prylar att den kommer innan helgen, annars kan han lika gärna få för sig att gå och köpa en hel annan som finns  inne i lager bara för att han inte orkar vänta :-) Men den han beställt är en riktig retro cykel som har en cool blå nyans, kul med lite färg i vår! en svart barnstol till Elwira och gärna en rosa hjälm så är dom redo för våren ;-)

Vi har varit iväg på IKEA & MIO möbler idag och mestadels fortsatt säng- spaningen till E. Nu har vi nästan bestämt oss för vilken det blir, velar lite mellan två stycken från MIO.
Kollade även på IKEA en extra gång och hittade en ganska fin dagbädd, men man kunde inte ha en riktig resårmadrass i den (bara skumgummi) så den gick fort bort.

På MIO var det folktomt på barn/ungdomsavdelningen och hon sprang runt och hade superroligt där idag medans vi jämförde sängar hit och dit.
Så i morgon blir det sängköp för idag hade vi inte direkt fått plats med säng+ madrass i bilen med två små dessutom så det blir att låna farfars pick-up i morgon.
Ska bli spännande och se vad Elwira tycker om sin nya 90 säng i morgon :-) men har på känn att hon kommer sova minst lika gott i den.

Marcus kallade mig för en japansk turist då jag fiskade upp mobilen för att fota Elwira & Ludde på parkeringen i farten när han drog vagnen, hihi! japansk turist eller ej, älskar man att fota så gör man :-D

Mysig dag har vi haft, fast M har inte varit ledig hela dagen utan hunnit jobbat en del med. Sedan har den här dagen bara flugit iväg och det blev brådis att fixa middag ikväll här hemma.  Önskar en fortsatt trevlig kväll!

Elwira & Ludde brukar bägge få sitta i kundvagnen, då har man koll på bägge på parkeringen :-)

Mammas pälsväst fungerade utmärkt som filt på väg från parkeringen in till varuhuset tyckte Ludde ;-)

Fullpackad mamma med väska och ytterkläder samt Ludwig på armen :-) det var riktigt dåligt ljus här, därav den mörka bilden

Postat av: Josefine

söta ni är! kram

2010-03-29 @ 23:58:52
Postat av: Sandra

Ja precis! Det är ju inte direkt billigt med barnkläder, skor mm.. Skönt att ni hittade en säng! Andreas gillar inte riktigt när jag har kameran med och ska fota när vi är ute någonstans :-)

2010-03-30 @ 09:29:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Nina

Fin hon är i pälsjackan =)

2010-03-30 @ 09:31:30
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Therese

Haha, M´s replik var ju för rolig, typiskt sådana som män slänger ur sig om oss fotogalna mammor som vill fånga ögonblick:)

2010-03-30 @ 22:15:59
Postat av: Ida -www.lippstick.se

Vilken oerhört söt och läcker outfit Rlvira har!

/ Kram Ida

2010-04-01 @ 21:58:05
URL: http://www.lippstick.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: