Kvällsbestyr & fika

Hörde nyss Ludwig som låg i spjälsängenn och blundade men hade börjat vrida och vända på sig och låta lite missnöjd men det räcker med att jag stryker honom över ryggen med handen och så somnar han om igen efter någon minut de få gångerna han kan vakna till ibland efter han somnat såhär för natten.
Så himla söt är han och ibland när vi tror han somnat om så tittar han upp och undrar vart vi är på väg och så får man fortsätta stryka han över ryggen en stund till :-)
Lilla prinsessan vaknar i princip aldrig när lillebror vaknar och det har hon knappt heller ens gjort när han var liten och bebisskrek, himla skönt det och tur vi haft!

Nu sitter jag här i köket med en god kvällsmacka köpt från expresso house och en iste "Snapple" i smaken peach som jag hittade på Ica, minns att jag drack just denna för många år sedan när min äldsta syster hade varit i USA :-) Gott är det!

Har dessutom precis svängt ihop ett gäng muffins som gräddas i ugnen nu, har gjort dessa (länk) ikväll och blir bra till parken i morgon.
Sedan har jag "bara" ett berg med disk som väntar ikväll...kommer slockna på två röda efter det.

Ha en fortsatt trevlig kväll! 




Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Åh, mackan såg god ut!



Ja, jag kan tänka mig att att hand om två barn är som ett heltidsjobb :)

2010-06-30 @ 21:20:03
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag ÄLSKAR att fika :-)

Natti natti!

2010-06-30 @ 21:51:31
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vilken gott fika, inte alls dumt! kram

2010-06-30 @ 21:55:23
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Josefine - Glamourmaman



Mums så god mackan ser ut!



Kram Josefine <3

2010-06-30 @ 22:15:34
URL: http://glamourmama.blogg.se/
Postat av: Pauline

men just nu Önskade jag att det var för att jag är sjuk som jag mår dåligt. Vet inte om du han läsa mitt förra blogginlägg innan jag tog bort det. Jo jag vet jag är också en om försöker tänka på det som är possitivt istället. De flesta gångerna, för annars skulle man nog gå omkring och vara deppad jämt.. Men just då kändes det rent utsakt så förjäkligt att jag knappt kunde andas, har blivit lite bättre nu men det käns fortfarande som om det är lite jag har att vara glad för nu faktiskt. men ska inte dra upp allt för det gör varken du eller jag gladare. Hoppas du får en underbar dag. Jag ska försöka att komma tillbaka till mitt vanliga jag, men det kan ta ett tag.

2010-07-01 @ 07:15:33
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Smarrigt

2010-07-01 @ 08:39:58
URL: http://kajsworld.wordpress.com/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Skönt med barn som sover gott, det är verkligen a och o för fungerande vardag tycker jag.

Saga har fått för sig något nu om kvällarna, ofta, att hon ska ropa "mamma mamma" få eller många gånger men det är trts allt väldigt gulligt och tror bara det är en grej just nu.

2010-07-01 @ 09:22:08
URL: http://www.kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: