Gröt & herrväska

God förmiddag!
I morse åt vi gröt till frulle, det var nämligen så att brödet var slut och ingen orkade gå och handla igår kväll ;-) MEN jag gillar gröt och Elwira äte det oftare än vad vi gör så det slank ner i allas magar. Måste faktiskt bli bättre på att äta det för man står sig länge på det och känns rätt nyttigt dessutom.
Vid frukostbordet satt M och pratade om att han behöver en ny väska och kom in på midjeväskor av allt i världen! haha vad jag skrattade, fast inte först när jag trodde han var seriös med att han skulle skaffa en. Säkert jättesmidigt men så fult och snacka om 80- tals varning, nej det går verkligen bort här!
MEN förmodligen blir väl säkert det modernt igen som allting annat, ser framförmig varianter i mocka, skinn med nitar, fransar mm nu ;-) men jag skulle inte gilla det ändå..


Men en väska att slänga över axeln skulle alltså behöva, så han får bättre koll på sina prylar, ingen midjeväska då tack ;-) M:s ena syster köpte en supersnygg Mulberry väska i skinn till sin sambo men är kanske lite dumt att köpa en såpass dyr väska innan han vet om han ens kommer gilla att ha en sådan typ av väska. Det är isånnafall något han skulle kunna köpa senare och jag ser gärna han med en sådan klassisk och fin väska i en modell som inte sticker ut för mycket. Tycker exempelvis Louis Vuitton Monogram, det klassiska mönstret inte är särskillt snyggt på killar, vet inte varför känns bara fel.

Ha en fin Tisdag!

Postat av: Nina

Min man hade en helsvart Louis Vuitton, jätte fin =) Men lite onödigt kanske...

Och magväskan har faktiskt kommit tillbaks, tror att det var AW som hade den i förra kollektionen? ; ) Kram

2010-06-15 @ 11:24:25
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Katrin

Haha, ja herregud, magväskan ;) Kommer inte in i vårat hem heller ;)

Min R skulle också behöva en väska, fast han skulle nog aldrig använda en.. Fast när han började studera köpte vi en väska/datorväska som han använder flitigt till skolan/jobb men med allt han släpar på skulle en till vardags vara bra också =)



Hoppas ni har en fin dag, kram

2010-06-15 @ 14:37:26
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

Ja det är på väg tillbaka, men det är inget för mig!

På norska heter det rumpetaske....hahah så kul :)

2010-06-15 @ 20:41:19
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: ullisar

designväskor är way utanför vår budget så Mattias kör en vanlig FredPerry över axeln. den funkar perf för allt som behövs som småbarnsförälder - eller till och från jobbet :)

2010-06-21 @ 12:21:42
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: