Morgon, moln & fina flaskor

Godmorgon molniga dag!

Idag är det "bara" 20 grader och molnigt ute hittills här. Blir nog inget bad idag men det känns faktiskt skönt med en svalare dag såhär nu när det varit så varmt, fast i morgon får gärna solen och värmen komma tillbaka :-)
Idag blir det en bra dag att ta igen städ & tvätt som jag låtit vara i värmen. Skönt nu när det är svalare och orka göra ett ryck med allt :-) Men solen kanske kikar fram lite senare idag utan att bli fullt lika varmt, och den får gärna kika fram efter lunchtid då vi ska gå ut ;-)

Hittade den här inspirerande bilden med sköljmedel, enkelt fixat själv med såna här flaskor och färgat tvättmedel.  Fint att ha en flaska med mjukmedel ståendets framme i sin tvättstuga, ska jag lägga på minnet ;-)

Bild: Lavendel Green

Postat av: Frida

Just en sån flaska köpte jag igår, tänka ha vatten i på matbordet...:) Men nu kanske det måste inhandlas en till, till badrummet ;)

2010-07-14 @ 10:00:06
URL: http://mittlivmedviggo.blogg.se/
Postat av: Petra

Fina flaskor,ja det e lite svalare kan man lugnt säga och jag saknar solen redan hihi,vi har en 26 grader så nu e det kallt haha kram

2010-07-14 @ 10:18:47
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Rebeccas Corner

Hihi ja visst är den söt!

Vilken kul ide med sköljmedlet! Ska också lägga på minnet tills den dagen jag inte behöver gå över en gård för att nå tvättstugan :)

2010-07-14 @ 10:38:02
URL: http://rebeccascorner.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

En fräsch tvättstuga står högt på önskelistan här men allt har väl sin tid. Söta sköljmedelsflaskor på bilden. Jag har även planerat att alltid ha ett Yankee Candle av sorten clean cotton dagen vi får det nytt där:) Å andra sidan skadar det ju inte att piffa bäst det går. Hur går det med erat husletande?

2010-07-14 @ 14:43:39
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Ida We

Mycket mycket snyggare än de vanliga plastflaskorna. Men det ser gott ut... hoppas ingen skulle få för sig att dricka det. Men man brukar ju inte dricka saker som står i tvättstugan å andra sdian ;P

2010-07-16 @ 00:34:19
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: