Slappsöndag & barnvagns spaning

Idag är det en riktig slappsöndag och jag fick till ochmed lite sovmorgon i morse då M tog Elwira och jag fick ligga kvar en stund extra, sedan ville Ludwig ha mat och ammade honom och sedan somnade vi om tillsammans en stund, så mysigt!

Elwira har "lärt sig" att det är riktigt kul att dra iväg en stol och sedan ställa den exempelvis i fönstret där hon kan nå saker själv och gärna riva ner dom, bushjärtat! Men hon gjorde det inget mer efter en liten tillsägelse, men nu vet vi att hon kan det om hon vill ;-)

Sitter just nu och spanar efter en liggvagn till Ludwig som jag kan ha om jag exempelvis skulle vilja åka iväg själv med Ludwig och inte ta icandyn. Skulle egentligen vilja ha en Bugaboo cameleon, den vi hade till Elwira men det känns väldigt onödigt att köpa den vagnen för att jag kommer bara använda den i max 4 månader, tills Ludwig kan/vill sitta upp. Sedan blir det att sälja den och förmodligen skaffa en McLaren, eller något liknande att ha som sidovagn i vår/sommar.

 Så jag tänker mig någon ganska billig variant att ha lite som "slit o släng" vagn ett tag.
Vet bara inte vad jag ska välja för någon, vill ha en lättstyrd men inte speciellt dyr. Hmmm ska leta vidare.

Kram!

Postat av: Bella

Skönt att Elwira blev frisk snabbt!



Spanar efter en syskonvagn, och har kollat in icandyn. Varför använder ni inte er som enkelvagn när du ska i väg med L? Hade hoppats på att en vagn räcker till de små grynen,tycker du att man behöver en singel vagn som kompliment?

Ha en mysig söndag

2010-01-17 @ 12:53:59
Postat av: Erika svarar:

bella: Jo jag använder våran icandy dagligen som "singelvagn" till Ludde när inte Elwira är med, fungerar fin fint och så blir det ju mycket lättare att köra när inte Elwira sitter i så klart ;-)

Men nu är det så att jag tänkt åka iväg (tåg) och vara borta kanska två nätter och BARA ta med Ludwig, och då har ju inte min sambo någon vagn till Elwira. icandyn är supersmidig att bygga om på ett kick till sittvagn så jag tänkte att han får ha icandyn och jag skaffa en liggdels vagn. Skulle så klart kunna skaffa en singel vagn till elwira och jag ta icandyn men känns som det kvittar och har bestämt mig för att köpa någon billigare liggvagn till Ludde.

en ny buggaboo är uteslutet eftersom förlusten kan bli för stor när jag senare ska sälja den, så jag tänker mig en vagn som jag inte går så mycket back på när jag måste sälja den senare. Har ju heller inte tänkt använda den speciellt länge (max 4 månader som jag skrev)

Men åker men aldrig utan BÄGGE barnen så behöver man ju aldrig två vagnar. Ha en mysig söndag du med =)

2010-01-17 @ 13:21:26
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Therese

Vilket dilemma... Vagnar är ju inte riktigt gratis heller så... Och det är trist med den förlusten som alltid blir. Du hade ju kunnat ta över våran Bugaboo fast den är ju rosa såklart och det kanske inte är Ludwigs favvofärg, hihi.

2010-01-17 @ 13:57:59
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: cdot

Kan du inte låna en liggvagn va nån? Det låter ju hemskt att skaffa en liggvagn till Ludwig NU bara för en kort period...

2010-01-17 @ 15:03:07
Postat av: C

Hoppas du kan hitta ngn på blocket kanske till bra pris!

2010-01-17 @ 15:21:09
Postat av: Petra

spännande hoppad du hittar ngn att trivas med!jag har sparat Englas liggvagn så det känns perfekt om man vill gå ut ensam med Nova el åka iväg ngn stans kram

2010-01-17 @ 15:51:13
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag skulle köpt en Bugaboo bee, funkar för nyfödd med då den har fullt liggläge, sen kan man vända den både bak och fram som Cameleon. Önskar nästan att vi hade den, smidig att fälla ihop. Jag glömde bort den när vi köpte...finns beg till bra pris. kramar

2010-01-17 @ 17:14:04
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Erika

Cdot: Alla jag vet använder sina vagnar och ingen har någon extra. Känner några som väntar barn, men har inte mage att fråga om jag kan få låna deras splitter nya vagnar som står och väntar till deras små kommer :-) Känns inte så jobbigt, inte om man köper en vagn som man kan få ut ungefär samma pris för sedan

2010-01-17 @ 20:29:28
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Erika

C: ja jag håller koll på blocket nu ;-)

2010-01-17 @ 20:29:58
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: