Sköna kvällen med mysiga barn & videosnuttar

Jag precis fört över lite videosnuttar från M:s dator som vi filmat med videokameran när hon var mindre till min dator.
Batteriet på vår kamera har ju tyvärr gått sönder så vi har inte kunnat filma Ludwig lika mycket. Vi båda har iofs videokamera på mobilerna + att jag har på kameran, men det känns inte som samma sak att filma så.
Hursom ska jag kolla igenom dessa filmsnuttar när jag får en stund över lite då och då och någon film kanske jag lägger upp på YouTube och visar här, vem vet :-) ska bli kolla igenom det vi filmat, är inte extremt mycket men lite snuttar är det. Samt att alla filmer är tyvärr inte överförda till datorn utan de är "kvar" i videokameran men de kan inte föras över förens vi skaffat ett nytt batteri.
Jag är bättre på att dokumentera med kameran (som tur är)

Elwira har varit en mysig tjej idag och det är så många härliga stunder här hemma numera, det är dubbelt så mysigt med en lillebror i familjen och det är så många olika "situationer" vi får vara med om och många mysiga stunder. Exempelvis när jag skulle byta blöja på Ludwig tidigare så la jag honom på en fårskinnspläd och Elwira brevid han på golvet och då tog hon Ludwigs hand och höll i den under tiden jag bytte blöja, sjukt sött! de är bara för söta.

Elwira är nattad och sover i vanlig ordning och nu ska jag ta en snabbdusch och dra på mig myskläderna och en amningstopp och sedan kolla på veckans andra "halv åtta hos mig" och kanske bli lite inspirerad till att laga något nytt och gott?
Måste även utse en vinnare i reztart tävlingen, så på återseende och trevlig kväll!

Postat av: sandra

Här hemma pågår nattning av Alvin och Edvin börjar med bli trött, fast han kommer säkerligen vakna igen :-) Kikar också lite på halv åtta hos mig medans jag tar hand om den roliga tvätten.. Hoppas ni får en bra kväll! Kram

2010-01-26 @ 19:56:59
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Josefine

trevlig kväll!!

2010-01-26 @ 20:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: