3 månaders vaccin

Idag hade jag tid hos BVC igen och denna gången var det dags för 3 månaders vaccineringen som fick tas lite sent, eftersom han 3,5 månader nu men nu är är det gjort. BVC skulle nämligen ringa mig och boka tid men de missade det och jag glömde bort det, som tur var jag på det själv ochringde och bokade tid.

Två sprutor är det som tas vid 3-månader och lite ont gjorde det allt tyckte Ludwig men det gick över på någon sekund när BVC tanterna pysslade om med två plåster, ett blåster var på de finaste goa låren :-)
En del kan behöva lite alvedon efteråt men Ludwig verkar fortfarande må som vanligt och är inte kinkig det minsta efter vaccinet, skönt. Fast peppar peppar måste jag alltd säga...

Han vägde nu 6690 och är 64 cm lång och han växer så fint så på sin kurva. Skönt att veta att jag kan fortsätta som vanligt med amningen som fungerar utmärkt för oss.

Känns som om det bara var någon vecka sedan vi kom hem med Ludwig från BB! ludwig är en minst sagt glad och stark liten kille. det är full action i babygymmet och på något sett lyckas han snurra runt i cirklar och faktiskt ta sig någon vart :-)
Att kunna ha honom i soffan själv ilängst in i stora divanen, - den tiden är nu förbi eftersom det finns risk att han lyckas rulla ner. 

Han är framförallt VAKEN! Inte bara vaken på det viset att han är "med" och pigg och följsam i blicken, det har han länge varit- sett stor & duktig ut redan från start :-) 
Att greppa saker och hålla i och leka med allt möjligt är favoritsysslan vid den här åldern han är i just nu.
 Vissa dagar somnar han när jag lägger han samtidigt som Elwira får sova sin lunch-nap men det är inte alltid. Förstår inte hur han orkar vara vaken när han är så liten men han verkar inte må dåligt av det och är sällan kinkig eller så. till kvällen kan han börja gny lite innan sovdags men det är inga konstigheter och efter bad (några dagar i veckan), pyjamas och amning så somnar han som en liten prins.
*Kärlek*


Två sprutor- två plåster på goa bebislåren :-)

Postat av: sandra

Så söt han är! Tycker också ni nyss kom hem från BB :) Tiden går fort! Hur sover han på nätterna nu? Har för mig att Alvin började sova lite bättre runt 3-4 månader.. Hoppas Edvin också gör det sen :) Kram!

2010-01-19 @ 20:21:24
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

Söt han är. Hur var behandlingen?

2010-01-19 @ 20:22:41
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Therese

sötlurken! så sött att han fått små tjocka ben. kramar

2010-01-19 @ 22:14:26
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: