Pyjamas time?

Ikväll när jag skulle sätta på Elwira hennes pyjamas och natta så sa jag "nu ska vi sätta på på pyjamasen"  och Elwira säger "Neej", tar en av böckerna och springer iväg med en himla fart in till hennes rum och ställer sig sådär med huvudet rätt ner, ja ni ser själva :-) och så stod hon där och skrattade, busungen! går ju inte låta bli att skratta åt henne :-) Fick iallafall sätta på pyjamasen efter hennes "konster".
är så kul med Elwira nu när hon vet precis vad hon får och inte får göra men ändå gör vissa saker som hon inte får, som exempelvis sätta sig vid mammas dator och knappra på tangentbordet, dra köksstolen till fönsterbrädan alt köksbänken och pilla/äta sådant hon hittar :-) eller klättra upp på skostället i hallen och plocka i våra fickor, ja det är ju några exempel på hennes "bus" sysslor hon kan styra med här hemma.
När vi "upptäcker" henne-vilket man alltid gör fort då man automatiskt alltid försöker ha koll på henne så slutar hon genast, man behöver knappt säga till för hon vet att hon inte får, men som sagt vissa saker gör hon ändå.
Sedan är det andra saker, ibland vill hon absolut INTE ha på sig sina vantar exempelvisfinns det en annan sak, ibland ska hon absolut INTE ha på sig vantarna. 

Det är himla skönt att hon överlag är en väldigt nöjd och glad liten tjej men det har sedan tidig ålder alltid funnits en envishet där och hon kan ha ett himla humör om inte saker och ting sker på hennes vis. 
Som tur är är det få tillfällen hon ibland kan vara busig eller kanske man ska kalla vissa saker för trots? 
hursom så är hon väldigt lätt och hade hon bara gjort precis allt vi bad om skulle jag bli orolig över att hon skulle vara "mesig" och inte ha någon egen vilja. Tacka vettja att jag fått en tuff liten brud  :-) *kärlek*   


Elwira drar iväg med en bok...

in till hennes sovrum och gör rolig konster :-)

strax innan pyjamasen åker på :-)

Postat av: sandra

Haha tänker på Alvin när jag läser! Han gör bara massa bus men nu är der mer och mer trots, antar att den åldern har kommit nu! Hon är så söt, skönt att hon har egen vilja.. Tjejer behöver vara lite tuffa :) Jag kollade på nätet men strands har väl alltid haft molo, synd att dom ska ta bort det! Såg lite molo kläder där för någon vecka sedan iaf! Hoppas ni har en bra kväll! Kram!

2010-02-10 @ 21:27:00
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emilia

Va sött med flätor!



Ser att hon har trosor - är hon helt utan blöja nu?

:)

2010-02-10 @ 21:28:34
Postat av: Erika svarar:

Emilia: nej hon är inte helt blöjfri, men idag hade hon bara gjort nr2 i blöjan på dagis och det är inte många blöjor som blir våta, så det går väl åt rätt håll :-)



Trosorna har jag av "gammal vana" sedan hon alltid drog av sig pyjamasen och sedan rök även bjöjan då vi inte hade trosor...

Men nu kör vi med pyjamas med dragkedja bak på ryggen och hon har inte hittat något sätt att få av sig den- än ;-)

2010-02-10 @ 21:33:24
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Clara

Söta sötnos. Så lustigt din tjej ser oxå lite "äldre" ut. Inte stor för sin ålder, det är nog det långaa håret. Min dotter är född den 20 maj 08 så de är jämngamla:) Men får du oxå ofta kommentarer om att hon ser äldre ut? Det får jag, fast hon inte alls är över sin kurva.



Hoppas ni mår bra iaf. Ni ser ut att ha det så mysigt:)



Kram Clara

2010-02-10 @ 21:44:13
URL: http://baragott.blogg.se/
Postat av: Katrin

Haha vad söt hon är =) Lilla busfian =)

2010-02-10 @ 22:15:27
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Therese

Haha vad rolig hon är och vad jag känner igen henne i Saga. Saga brukar dock inte tycka om att klä på/av sig och kan bli tokirriterad om det inte går som hon vill, typ sätta en kloss rätt eller liknande. De är för söta:) Det är ju jätte bra att de säger ifrån när de inte vill, känns tryggt att veta om någon skulle göra något extremt mot deras vilja.

2010-02-10 @ 22:34:32
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: Erica fru och tvåbarnsmamma

haha, det där känner jag minsann igen. Vad fint dte var med flätor förresten, vi klippte ju minsta sonens hår i höstas, det hade också gått fläta hihi..



Kram på dig

2010-02-11 @ 01:13:29
URL: http://erica.myshowroom.se
Postat av: carolina

haha, härlig hon är :D

2010-02-11 @ 10:54:41
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: