Grönt till de små

Nu vill jag ha vår och se grönska! grönt är skönt som man säger :-) Tycker även om färgen, bara det är en snygg nyans av grönt.
En vårjacka typ skalmodelle kommer Elwira behöva till våren och det kommer förmodligen bli en från Molo, lite roligare än pops modeller. Får se vilket färg, kanske det blir just grönt, eller den ROSA då ;-)




Filt från klippan yllefabrik, jacka & byxor Molo, skötväska & barnväska skiphope, helikopter & gå vagn från Brio Väska

Postat av: carolina

en sådandär vagn vore inte helt fel, vet att jag hade en röd som liten! =) brio har ju så mycket snyggt, kommer bli pank, haha. vi kikade lite på barnens hus, dom hade en del brio =)

jag vill också ha vår, längtar efter min vårjacka och uteservering :)

2010-02-10 @ 15:04:46
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sandra

Tycker grönt är jättesnyggt på barn! Tittade på den jackan för några dagar sedan bara den är jättefin men jag har redan köpt en till Alvin. Får se om det behövs en till :)

2010-02-10 @ 16:28:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag är också barnsligt förtjust i just den nyansen av grönt! Har lagt undan en vårjacka till Olle på jobbet, även om det känns sååå avlägset än så länge :-) Ha en fin kväll!

2010-02-10 @ 20:13:31
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud så coll den gröna jackan från Molo var. Synd att MAtilda redan har en skaljacka från Pop som jag köpte i våras.. Fast har man tur hinner hon kanske växa ur den :)

2010-02-10 @ 22:34:52
URL: http://houseofsra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: