En släng av feber & Fredagsmys

Igår ringde en av fröknarna från Elwiras förskola och sa att elwira var jätteseg och inte alls som vanligt så jag ringde M som var i butiken så fick han gå och hämta vår lilla tjej.
Jag gick här hemma och blev så klart orolig för min lilla tjej som tydligen inte var helt hundra. Det är så himla skönt att M bara har några få meter till hennes förskola, så han var där på ett kick.
När hon kom hem var hon rätt seg och det visade sig att hon hade fått feber. Så allt jag hade tänkt att fixa med igår fick läggas åt sidan.

Låg och myste med böcker och saft i soffan och i prinsesstältet några timmar och lite senare somnade Ludwig och även jag och Elwira i soffan, så mysigt!- det har aldrig hänt tidigare :-) så det var det som var "bra" med att hon hade feber, att få sova brevid Elwira var som sagt riktigt mysigt :-)
Jag sov dock bara en väldigt kort stund innan jag vaknade och gick upp men Elwira sussade vidare i soffan.
Hon blev piggare till kvällen och igår kväll var hon feberfri så jag vet inte varför hon fick en släng feber bara sådär? Idag är hon fortfarande feberfi och äter och busar precis som vanligt, väldigt skönt att det inte var något värre en släng av feber.

Här snöar det, även idag och är blaskigt och det är inte alls så lockande att gå ut idag så jag tror vi bara tar en kort liten prommis och sedan går förbi affären och handlar lite gott istället.
Fredagsmyset har vi redan påbörjat och har suttit och sjungit lite visor för Elwira här idag, låter nog inget vidare men Elwira klappar iallafall i händerna :-)

Sjöng den här "tum-ramsan" idag för första gången för Elwira: "Var är tummen? var är tummen? Här är jag, här är jag! Hur mår du idag då? tack så mycket bra då! Spring din väg, spring din väg!"
Och när jag sjöng "spring din väg" så kröp hon ner från soffan och sprang som en tok i vardagsrummet och skrattade och klappade händerna!, kan man vara sötare? och Ludwig tittar på med stora ögon :-)

Ha en riktigt trevlig helg! Kram!

Det är viktigt att Ludwig också är med och pekar i böckerna tycker Elwira





Postat av: Linda

Hihi, söt hon är Elwira!

Vi håller oss inne idag då de varnar på nyheterna.

2010-02-19 @ 11:27:33
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Therese

Du sjunger säkert jätte fint vännen:) Och jag kan mer tycka att det är engagemanget som räknas och inte rösten. Jag sjunger ju rätt mycket för Saga och hon älskar det verkligen, så sött när de dansar och gör rörelser. Elwira verkar verkligen så gullig med Ludwig. Ha en toppen helg. Kram kram

2010-02-20 @ 09:06:22
URL: http://thereseedberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: