Båda nattade innan halv åtta

Oj vilken dag det varit idag här hemma! Jag behöver ju inte träna när man har små barn ;-) Vet inte hur många gånger jag sprungit med Elwira på toan idag. Sedan började  dra av sig blöja & byxa själv och sprang och satte sig och ropade "mamma, mamma, mamma"! när hon väl satt där. Idag har det känts som Elwira fått nästan all min uppmärksamhet och Ludwig han har mest fått hänga på och endast fått korta gos-stunder när han ammats.
Det är tur att han är nöjd med att oftast ligga i babygymmet och i babysittern och idag fick han en prasslig bok i tyg av Elwira som var vääldigt intressant och god som han höll på med hur länge som helst :-)
Elwira har varit hel vild här hemma och till ochmed kört sönder sin BRIO-vagn och två muttrar är borta så jag måste köpa nya och skruva ihop den stackars vagnen igen ;-)

Vi var ute en sväng till parken idag också för att få lite frisk luft och sedann fortsatte tempot här hemma, det är inte många gånger jag sitter still dagtid vill jag lova :-)
I morgon är det förskola för Elwira som gäller så då är det mysigt att få tid för bara Ludwig i ett par timmar och jag kan duscha i lugn och ro för han kan inte springa iväg- än ;-) det är så mycket småsaker man uppskattar som små barnsförälder, men det är skönt att kunna glädjas åt det lilla också.

Elwira somnade lite tidigare än vanligt ikväll och hon var riktigt trött ikväll. Jag tänkte mysa med Ludwig i soffan som jag/vi gjort varje kväll sedan han föddes och kika på veckans första halv åtta men han somnade helt otippat nyss nyss, förmodligen för natten så det blev visst inget bebismys ikväll :(
 Vanligtvis brukar alltid Ludwig vara vaken vid den här tiden för han brukar somna runt nio, men han var tydligen också ovanligt trött denna kväll, har aldrig hänt att han somnat såhär tidigt förut. Men då kan jag passa på att ta en extra lång dusch & fixa naglarna ;-) Tror även jag kommer somna som en stock tidigare än vanligt skulle bara vara skönt!  

Ikväll åt jag sushi, lite lagom måndagslyx tycker jag och nu har jag laddat upp med två stora muffins, en med björnbär och den andra med hallon & kardemumma (jag bakade i helgen) och nu måste jag avsluta här för nu börjar "halv åtta hos mig" ser jag

Trevlig kväll!

Godnattpuss!


Postat av: sandra

Hoppas du får en bra kväll! Vi nattar våra små nu så jag hoppas de somnar snart! Skulle också gärna ta en lång dusch sen ska jag se familj annorlunda:-)

2010-02-01 @ 19:56:27
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

sjukt sött när de pussas, nu får du kika in på min styling kram

2010-02-01 @ 20:37:21
URL: http://theperfectwifeblogg.se
Postat av: Carolina

Mysigt när barnen somnar tidigt så man kan njuta ordentligt under kvällen!

2010-02-01 @ 21:12:06
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Josefine - Glamourmaman

Mums, blir nog sushi imorgon för vår del! Vi har varit så sugna på det ikväll:D



Sv. Ja, bootsen kostar ju en slant men som du säger de är ju klassiska och då känns det ganska ok att "investera" i dem. Kommer ju att hålla ett bra tag får man hoppas. Tyvärr var min storlek slut så det blev inget köp denna gång:(



Kramar och hoppas att du får en mysig kväll <3

2010-02-01 @ 21:58:55
URL: http://glamourmama.blogg.se/
Postat av: Therese

...hade hon en dockvagn skulle hon ju iofs. kunna vagga Ludwig åt dej;) Jag har sett en rosa dockkärra med krona på från Micki som jag tycker är himla söt men Saga är inte särskilt förtjust i dockor så... Är dock sugen på att beställa ett kök från Kid Kraft nu i feb. när de kommer in igen. Hon älskar att greja i mitt kök så...

2010-02-01 @ 22:15:42
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: Petra

Åh vilken syskonpuss!

Jag tror det beror på magmunnen,Engla hade likadant då hon var bebis men hon kräktes mera,nu har jag varit utan mjölkprodukter sedan torsdags och ingen direkt förändring men hon kräks inte jättemkt,ska till bvc nästa vecka får se vad de säger!kram

2010-02-01 @ 22:17:07
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Åh, sötaste bilden!



Det verkar verkligen som om du har fullt upp :)

2010-02-01 @ 22:48:06
URL: http://myshoebox.se
Postat av: carolina

älskar halvåtta hos mig, förgyller vardagskvällarna lite. gillar faktiskt helge skoog som kommentator också, har svårt för honom annars ;)

2010-02-02 @ 13:03:05
URL: http://acarolinas.blogg.se.
Postat av: Jozefphina

Underbar bild <3

2010-02-02 @ 14:09:45
URL: http://mammajozefphina.blogg.se/
Postat av: lukes

hejsan, Har du sett Avatar? Jag har i alla fall inte sett den och jag undrar om den är värd att se eller om jag ska skippa den? :)

2010-02-02 @ 14:27:56
URL: http://nattstad.se/lukes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: