Jeane Blush

Märket Jeane Blush är nytt märke för mig, har inte lagt märke till det tidigare men hittade nu en hel del fint från märket hos NELLY Fyra favoriter är dessa nedan. Clutchen i rött tycker jag jättemycket om både i modell och färg.
Tyllkjolen i guld ser riktigt läcker ut och en sådan kjol till enkalre topp och hårdare klackar till känns som en klockren partyoutfit.
Den vita tunikan är riktigt söt och jag äälskar det transparenta och ljusa, fest och vardagsfin påsamma gång (till julafton kanske?).
Den rutiga bomullsklänningen ser så skön o fin ut och jag skulle vilja ha den till ett par tights med skinn/lackdetaljer på.
Finns en hel del annat fint från märket också men det här var fyra snabba :-)


Bilder: NELLY

Postat av: michaela (gravid v37)

Riktiga godbitar du letat fram här...hoppas att du känner dig lite piggare idag och att förkylningen inte är av den envisa sorten!

2010-12-20 @ 09:17:41
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Therese

Du kan få komma hit och låna kläder av mig nu när jag inte kan använda så har jag rätt mycket över. Skönt att det det är bättre, jag känner nog mig bättre idag mer trots täppan i näsan. Viggo öppnade en av Elwiras julklappar igår....så de går inte ha framme. kram

2010-12-20 @ 11:02:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Nina

Va bra, då kanske man får ha varma händer i år. Har inte testat Hestra tidigare. Stellas vantar vet jag inte vad det var för märke, men fanns ju inte något att välja på. Men dom var dyra så hoppas att det betyder varma i alla fall ; )

2010-12-20 @ 11:32:18
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: carro

jättefint alltihopa! gillade verkligen klänningen i mitten, den med spetskanten nedtill!

2010-12-20 @ 16:09:53
URL: http://http
Postat av: Annas inspiration

Klänningarna är så fina & priset jättebra. beställde hem en i blått till dopet, men den var pytteliiiten :-(



Kramis

2010-12-20 @ 18:12:53
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: ullisar

ujuj jag satt och stirrade på den där tyllkjolen ett långt tag innan jag förstod att hon står vänd bort från kameran!! :)

2010-12-20 @ 22:53:53
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: