En underbart härlig helg

Den här helgen har det varit fullt upp, men bara med roliga händelser! men datorn/bloggen är det sista jag haft tid till. men vad skönt det är nu att ha sin lilla dator- stund på kvällskvisten igen ;-)

I går firade vi lite lilljul på östermalm hos M:s syster C och allt var så fint iordningjort och så mysigt att samlas med hela M:s stora familj där.
Idag har vi haft 1-års kalas för Ludwig och Elwira har minst sagt trivits med allt och alla och Ludwig gav högsta betyg på sitt kalas med våra familjer :-)

Jag har en heeel del bilder att gå igenom från lill-julej igår och kalaset idag, tänkte kolla igenom allt nu och såklart visa en hel del här. Får se om jag sätter ihop det till kollage. Jag har alltid såå svårt att välja bilder! de flesta blir bra, framförallt på våra två små.

Hoppas ni haft en riktigt skön helg! kram kram & tack för söta kommentarer, ska såklart svara på de också... måste kila ner till tvättstugan en sväng nu. Later!

Jag & M med Ludwig som hade 1-års kalas hät hemma idag :-)

Postat av: Elin

Så vi bytte stad i helgen?! Du i Stockholm och jag i Västerås. Låter iallafall som om ni haft en härlig helg!



Kram

2010-12-05 @ 20:56:25
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Marieh

Åh vad vackert!



Sv. ja bättre snö än regn som det var tidigare år.

2010-12-05 @ 20:58:19
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/
Postat av: Ms. Kidelin

Låter som ni haft en supermysig helg. Så fin han blev i nya klippet också!



Hihi, vad kul att din M är så insatt i mobiler. Alla har vi vårt intresse:) Har du lust att höra med honom om Blackberry? :)

2010-12-05 @ 22:25:48
URL: http://www.kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: