"Nya" förskolan!

Nu är våran älskade Elwira på "nya" förskolan, den större avdelningen som hon börjat med som ligger i en annan lokal en liten bit ifrån hennes förra,"lilla" avdelning.
Elwira glömde visst bort oss direkt efter vi vinkat hej då och inte ens hade hunnit utanför grinden och tycker det är skoj på nya stället, med större lokaler, mer leksaker och större barn. Så det här blir jättebra tror vi!

Hon har fått lite nytt nu till förskolestarten samt under sensommaren men snart behövs en hel del nytt igen, är mycket de små ska ha. Ofodrat regnställ från didriksons och gummistövlar från tretorn har hon fått och fungerar än så länge men de måste bytas ut till fodrade varianter när det blir kallare.
Windstopperjacka i cerise har hon också fått nu till starten, är både söt & funktionell. En ny, söt cykelhjälm har hon fått med, den förra satt riktigt dåligt men den här sitter PERFEKT.

En något mindre väska från Färg & Form med rosa moln mönster av Gunila Axén. Där har hon extra ombyten, sovkläder och giraffen, en extra giraff bor alltid på förskolan. Han är ju hennes käraste ägodel som hon alltid har sällskap av när hon ska sova och hängt med sedan hon var ca 5 månader gammal :-)


Postat av: Cissi

Vad kul att hon trivs :)



Vad gör du när du inte är mammaledig?

2010-08-31 @ 11:31:38
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Nathalie

verkar som att alla tycker brunt:/

Visst är det mycket dom behöver på dagis! Vet inte hur mycket ombyten och jackor o regnställ o stövlar dom har på dagis mina barn..men som sagt snart dags för fodrat oxå! Nova har men inte Nelly. Tips på bra fodrat regnställ? Vad fin molnväskan var!

2010-08-31 @ 11:52:17
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Kristin

Vad skönt att det gick så bra att byta avdelning. Ja idag fick jag skicka med Nova hennes fleecefodrade regnställ och ta bort det vanliga, var det inte just sommar?! Har också en tjej som fått långa ben och fötter i sommar. Alla byxor i 92 har åkt bort så vi måste också uppdatera garderoben lite. Kram

2010-08-31 @ 12:08:48
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha, vilken gullig cykelhjälm. :D

2010-08-31 @ 12:26:46
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Ja gud vad mycket som man behöver fylla på nu inför höst och vinter. Allra helst när de ska vara på förskolan.

SKÖNT att hon trivs på den nya avdelning. :)

2010-09-01 @ 14:35:10
URL: http://blogg.helenashem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: