Skärtorsdagen

Imorse hade jag och M sällskap till förskolan och lämnade Elwira för han skulle gå och jobba, är så klockrent att förskolan ligger tvärs över butiken :-)
De små gick direkt iväg till torget där det skulle vara påskfirande. Var en stund i butiken med M och Ludwig och sedan kom även farmor och farfar.
På vägen hem blev jag så nyfiken på att "smyga" på min Elwira och de andra barnen för att se vad de gjorde och på torget var det en ut klädd påsk kärring som stod och flaxade och roade barnen samtidigt som en JÄTTE björk med påskfjädrar höll på att sättas upp. Elwira satt i en av vagnarna och tittade på med road min och stora ögon, så sött! de hade även fått klä ut sig som påsk kärringar idag, så roligt de hade haft det sa fröknarna!

Marcus fick sin cykel idag som han hämtade ut och sedan åkte han iväg och köpte en svart barnstol samt rosa cykelhjälm till lilla E. Så Elwira fick premiär åka därbak på pappas cykel hem från förskolan, och det var väldigt uppskattat sa M, hon var mer än nöjd hela vägen hem och satt och skrattade och tyckte det var riktigt roligt! hade velat sett dom i farten :-)

Tanken var att jag skulle klä ut Elwira i dag till påsk kärring men de hade ju gjort det på förskolan och sedan glömdes det bort. 
Vi åt lite påsk-inspirerat mellanmål med äggsmörgås samt turkisk yoghurt och persikor bitar i, var mumsigt tyckte både jag och E ;-)

Sedan har vi myst mest hela förmiddagen och kvällen här hemma och har även hunnit med att tvätta allas sängkläder och bäddat rent, så skönt!. 
På eftermiddagen tog M en lite längre cykeltur med Elwira och hon ville inte alls sluta åka och blev rätt sur när hon var tvungen att gå in! Hon älskar nu pappas cykel och varje gång hon går förbi den så vill hon åka :-)
Hon var en gång på väg att klättra upp i barnstolen därbak på cykeln men hann hejda henne i sista sekund innan hon satte sig, för det är ett stort no no som hon inte ska få göra, farligt om kronan skulle rasa.
Vill lova att jag är smått avis på M:s klassiska cykel nu och skulle själv vilja ha en fast i dammodell förstårs.Men jag har en cykel, lite ranglig är den dock och nyckeln måste jag leta rätt på...

Kram & godnatt!

Vårt påskris med rosa och vita fjädrar


Postat av: Melina

Hej Erika!

vilken fin liten familj du har! Har följt din blogg under en längre tid men aldrig kommenterat så de var väl dax nu=) *kommer inte ihåg hur jag "hamna" här först gången men har blivit lite fast och kikar in flera gånger i veckan=)*

Känner igen dig från kunskapsgymnasiet=)



kram

melina

2010-04-01 @ 22:15:29
URL: http://hypnotic-eyes.com
Postat av: Fru Evelina

Ja vanligast är det nog, men som sagt finns ju många helsvenskar med bruna ögon också :-).



Min lille kille har blågröna men jag tycker såklart det är den vackraste färgen och blandningen hihi...



Glad påsk på er med!

2010-04-01 @ 22:29:24
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Sessan ☆

Riktigt Glad påsk till hela fina familjen ♡



Kram

2010-04-01 @ 22:36:43
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Sandra

Mysig dag ni verkar ha haft! Ja nu har jag börjat smörjt med borago krämen. Hoppas det försvinner snabbt. Andreas ser redan skillnad säger han. Ja jag ska se om Alvin vill måla ägg, han har dock också väldigt svårt att sitta still. Sakerna är intressanta några minuter :-) Hoppas ni får en bra långfredag! Ser ut att bli sol! Kram

2010-04-02 @ 07:54:11
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja visst går det för fort!

Snart springer han som Elwira =)

Snart fyller de år vara små =)

2010-04-02 @ 08:28:14
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Godmorgon på dig!

Jag håller fullkomligt med dig angående barn och godis! Olle fick inte smaka på godis förrän han var över 2 år. Precis som du säger, varför ska man ge när dom inte frågar efter det. Tids nog gör dom ju det - särskilt när dom ser när vi vuxna smaskar i oss :-)

Försöker också hålla oss till enbart fredag och/eller lördagsgdis. Är nog lite "skadad" eftersom mamma är tandsköterska ;-)

kram kram!

2010-04-02 @ 09:41:59
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: