Pappa bus

Ludwig älskar när pappa busar med honom, fast han älskar iofs all sorts uppmärksamhet. Det är så kul att höra när M busar med Elwira och Ludwig och deras skratt ihop är bland det bästa jag vet :-)
Här kvällsbusar M med Ludde ikväll efter finaste Elwira somnat efter massa skratt ikväll. "Skrattet till godnattet" brukar vi köra på här hemma :-) 

Ludwig hasar runt och är överallt numera och nu är det inte bara "vart tog Elwira vägen?" utan nu är det även "vart tog Ludwig vägen?" :-) Han hasar sig runt mellan köket, ut i vardagsrummet, vidare till hallen ja överallt!
Det är så roligt att ha två grabbar här hemma, en liten och en stor och det är underbart att veta att dom bara är mina  :-)

Bus med pappa :-)

Glader!

Koncentrerad Ludwig med indragna läpar :-) Ludwig har varit väldigt stark i benen tidig och det ska bli spännande och se när han kan ställa sig upp och gå helt själv :-)

Postat av: Johanna C

så mysigt och vilken duktig kille!

2010-04-24 @ 21:39:46
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Jag har gjort en magic trick, där jag river ner pappret och sedan.....ja se det på min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det :).



Ha en trevlig kväll!

2010-04-24 @ 21:52:02
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: robinhood - webbdesign & fotografering

Hej, ja detta är igentligen ett spam visst så du kan klicka bort om du inte älskar musik helt enkelt för tänkte bara berätta att jag och min syster har ett band med lite av våra egna låtar ute på myspace och vi har precis lagt ut en ny där och skulle vilja att du lyssnar och kommenterar vad du tycker om den i min blogg, om du orkar,

http://myspace.com/bakfull

Observera att det inte är världens bästa kvalité då vi missat alla våra studio tider och för närvarande spelar in med en cam/mick i väntan på nya studio tider!

Postat av: Rebecka

Så söt :) Stora fina ögon som E har.Kram

2010-04-24 @ 23:47:15
Postat av: Kidelin bloggen - Therese

Så söt han är med sitt leende. Ja, familjens skratt och framför allt barnens är verkligen godis för själen. Ha en lovely söndag. Kram

2010-04-25 @ 09:09:46
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: sandra

Vilka fina bilder! Ja det är så härligt att höra deras skratt.. Det var nog mig du såg i fredags, du skulle sagt hej :-) Hoppas ni får en bra söndag! Kram!

2010-04-25 @ 10:13:38
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

sötnosen då! Och så fina stora ögon :)

2010-04-25 @ 10:30:14
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Janni-snart mamma <3

aww lilla sötnosen!!



Ja dom där raska promenaderna hjälper inte mig iallafall, det har jag provat nu varje dag och det händer inget.. och det andra har vi med provat nu varje dag, haha!



Hoppas ni får en mysig dag! kramar

2010-04-25 @ 11:37:15
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: Nele

Han är så söt din lille busunge...så fina stora ögon...en riktig goding:-)

2010-04-25 @ 17:45:39
URL: http://www.studionele.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: