Humor i sinnet

Måste bara dela av mig av några rader som söta J som nyligen fått bebis skrev till mig! Hon skreiver om att vi måste bestämma en barnvagnsträff och citerar några rader ur hennes mail:

"Jag har inget speciellt schema så det funkar när som helst, men det tar ganska lång tid att komma iväg glömmer alltid något så smsa i tid=) (kanske redan dagen innan)"

Hahah! jag fick mig ett gott skratt när jag läste den sista meningen för det är så klockrent skrivet :-)
Jag minns när vi fått Elwira och skulle åka iväg, herregud vilken mindre chock man fick då allt helt plötsligt tog sådan tid att komma iväg vissa dagar ! :-)
Och i början när Ludwig var färsk hann jag verkligen bli genomsvett innan jag ens hunnit utanför dörren då jag var själv och skulle få med bägge ut+ att det var vinter och svinkallt och massa kläder skulle på.
Det är inte alltid så roligt just DÅ men när man läser om andra i samma situation så kan man verkligen skratta åt sig själv. Det gäller att ta den lite små-galna småbarnstiden med en dos humor i sinnet!
Små barnsföräldrar, ni känner nog igen er! och ja det gäller att förbereda sig i god tid när man ska iväg med små barn, kanske redan dagen innan ;-)

Postat av: Petra

Du jag håller helt och hållet med din vän där:)pust o stön kram

2010-04-22 @ 14:28:01
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Tova

Haha, ja gud vad man känner igen sig ;) man får inte glömma bort humorn mitt i kaoset, även om det kan vara svårt vissa extrem-trötta dagar, haha!

2010-04-22 @ 14:33:16
URL: http://trasslet.se
Postat av: Therese

så sant så undrar man hur det var innan, man bara tog på sig skorna och gick, funkar inte längre så har bebisen bajsat när klädrna är på så får man börja om. SV: kolla även på kalender.se så det inte slutar på en fredagkväll eller lördag folk är inte hemma, sen ladda upp den sent på kvällen efter 20 så då får du mer chans för bättre betalning. kram

2010-04-22 @ 14:36:57
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Malla

Det fungerade jättbra ändå tycker jag. Hade ofta tubtop under istället för ett linne och det var riktigt smidigt. =) Har aldrig ens köpt ett amningslinne, vilka affärer har dom bästa?

2010-04-22 @ 17:08:53
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: sandra

Haha ja man känner igen sig :-)

2010-04-22 @ 19:00:50
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda och Noah

Känner igen mig =)

Kram

2010-04-22 @ 20:09:07
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: