Förvärkar (igen) och mys i skogen

Igår hade jag förverkar hela kvällen och det höll på ända in på natten och jag trodde nästan bebis hade tänkt att komma igår men värkarna blev inte starkare och avtog tillslut så jag kunde gå och lägga mig.
Eftersom värkarna inte blev starkare så förstod jag väl nästan att det inte var dags ännu men lite pirrigt var det och M hejjade på bebisen :-)
Men nu är det stilla men känner mig lite tagen idag, blev ju riktigt sent igår natt så jag är ganska så slut och inte gör det saken bättre att jag har ont i ryggen, men nää nu ska jag sluta klaga.

Elwira är på förskolan och idag skulle de ut i skogen fram till lunchen, så mysigt! jag är verkligen superglad över att hon kan vara där ett par timmar om dagen, och framförallt en dag som denna! det är strålande sol och riktigt skönt höstväder och som gjord för en dag utomhus. Min lilla Elwira- skogsmulle hon älskar verkligen att vara ute, fast vilket barn gör kanske inte det?
Men hade hon varit hemma idag så hade hon bara fått varit med en tråkig mamma som inte direkt skulle bege sig ut i skogen, eller ens haft lust att gå ut över huvudtaget fast solen strålar. 
Så idag är jag extra tacksam över att förskolan finns, för både hennes och min skull, även om det "bara" är 3 timmar det handlar om idag.
Hon ska dock hämtas direkt efter lunch så får hon sova här hemma istället för mormor & morfar är på väg hit idag och ska hälsa på.
 De vill så klart träffa Elwira som de inte träffar altför mycket eftersom vi inte bor i samma stad, lite trist för deras skull.

Nu ska jga ta en dusch och sätta på mig något vettigt, kommer inte kännas bättre i kroppen av att sunka runt i morgonrock hela dagen, lite smink kan också hjälpa tilll psykologiskt ;-)

Ha en riktigt skön Måndag!

 
 


Postat av: Josefine

Nu är det nog inte lång tid kvar tills bebis är här! Spännande!!

2009-09-28 @ 12:15:41
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Theresa

Jag tror söndag 4 okt.. hehe :) eller på tors?!



Kram

2009-09-28 @ 12:34:40
Postat av: Therese

Den 6e är fortfarande möjligt jag hade precis samma sak med Viggo en vecka innan han föddes, nu är bebisen på sitt sista träningsläger innan födelsematchen :) kram

2009-09-28 @ 15:53:48
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Leonard

Ja då! :D Har du varit på bokmässan någon gång?

2009-09-28 @ 17:09:00
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh va spännande att det börjar hända grejjer.. jag tror ni får bebis på torsdag :) Kollar in på din blogg bland det första jag gör på morronen för att se om det hänt nåt :D Kram

2009-09-28 @ 17:12:24
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Åh vad spännande! Snart är det alltså dags för nr 2? Så mysigt! Hoppas ni haft en fin helg! Kram Emmy

2009-09-28 @ 18:38:46
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

nu är det nära för dig!! SÅ spännande :-D!



kram

2009-09-28 @ 20:37:54
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fru Evelina

nu är det nära för dig!! SÅ spännande :-D!



kram

2009-09-28 @ 20:38:35
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: