Att göra listan & små bebiskläder

Godmorgon eller god förmiddag kanske man säger nu =)

I morse var det riktigt kyligt när jag klev upp, brr! det fort på med tofflorna, mysbrallor och en morgonrock uch jag är så frusen av mig och jag avskyr mornarna när det börjar bli kyligare.
Idag var det dags för utflykt igen så jag fixade med lite smått hon ska ha med sig medans M gav frulle till henne samt klädde på henne. Är så skönt när man lagt fram allt so hon ska ha på/med sig, det sparar så mycket tid på morgonen när man själv är små trött.
M gick iväg med lillan till förskolan och jag var så frusen och ganska trött så jag smög tillbaka till sängen och somnade i 20 min tills M kom tillbaka hem med godaste brödet från bageriet- härligt!
Jag är helt ledig idag men har massor att göra och känner att jag fått en riktigt bra start på dagen och ska vara superffektiv och ska försöka få en hel del gjort idag när lillan är på utflykt.
Jag har nyss börjat ta itu med alla bebiskläder som ska sorteras, tvättas- för snart är bebis här som kommer behöva dom :-)
När jag plockade med dom små kläderna nyss så kunde  jag inte riktigt förstå att snart ska faktiskt en nu liten bebis få inviga dom små kläderna, har Elwira verkligen haft strl 56 :-) det känns som evigheter sedan!
Åh vad jag längtar till lillbebis nu! fast nu ska jag fortsätta med kläderna och alla andra saker på "att göra listan"
och hippas hinna klart innan bebisen anländer ;-)

Ha en bra dag!



Postat av: Ingela

Mysigt med pyssel innan bebisen kommer!

Åh vad kul att din syster köpte kapporna. Tror nog att 86:an kommer passa jättebra. Ja, jag tycker det är bättre att kläderna är något för stora så att de kan användas ett tag.



Ha en fin dag! Kram på er!

2009-09-24 @ 10:30:35
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Tindra

Min lilleman hade storlek 48 då han föddes, jag hade med mig massa kläder i storlek 50 till BB , det såg ut som säckar på honom :) Dem är verkligen smååå då dem födds, man glömmer lätt...

2009-09-24 @ 11:28:20
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja det är helt otroligt vad små dom varit. Alva hade storlek 44 när hon föddes, det är helt ofattbart vad snabbt dom växer.

2009-09-24 @ 13:18:35
URL: http://hemmahosmammaemma.blogspot.com/
Postat av: Pauline

va spännande det måste vara, nu är man allt nyfiken på vad det blir. snacka om att man gått och blivit bäbisgalen nu, kan knappt se en barnpryl utan att drömma mig bort, menmen det är ju som det är. men jag kan ändå glädjas åt andra som får småbäbisar, nu är man ju nyfiken så man håller på att spricka.



HA en bra dag.

2009-09-24 @ 13:52:28
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Petra

Skönt att fixa fram kläder dagen innan det försöker jag alltid göra ,de spar tid på morgonen;)Snart kommer bebis:)du kan ju få vilken dag som helst nu.Kram

2009-09-24 @ 15:18:30
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vilken mysig morgon! Och vad mysigt att vara hemma och förbereda för bebben :-)

Kram Nina

2009-09-24 @ 20:45:55
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Josefine

När man sorterar bland Ludvigs gamla kläder fattar man inte att han varit SÅ liten!

2009-09-24 @ 20:58:14
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: