Lite basic från P.O.P

Begav mig ut en sväng idag till polarn o pyret för att bland annat kolla in vilken storlek hon bör ha i jacka just nu, funderar på att köpa en till skaljacka därifrån som hon kan ha som extra till förskolan.
En enfärgad hjälm mössa med ett vindtätt och vattenavvisande foder inhandlades, har alltid tyckt bäst om just sån här modell då de sitter bra och skyddar över öronen, "vanliga" mössor drar hon dessutom av sig direkt men dessa med knytband får sitta kvar lite längre :-) fats hon drar inte ofta av sig mössan utomhus längre som hon gjorde hela tiden ett tag, nu tar hon mest av sig den direkt när man kommer inomhus så det är bättre :-)
tycker inte heller "vanliga" mössor sitter lika bra och åker ju gärna upp över öronen.

Ett par vanliga vantar fick också följa med, det går åt nu. Tycker dock det är lite svårt att hitta lämpliga vantar för årstiden nu, känns ju lite tidigt att använda rejäla fodrade vintervantar.
Ullsockor är jag ett STORT fan av, köpte ett gäng från barnskospecialisten som jag är supernöjd med och de används var dag när hon är på förskolan tilsammans med hennes gore tex kängor från viking och hennes fötter är alltid torra och lagom varma. Tyckte dessa randiga var fina med.


Postat av: Förvirrade Morsan

jag gillar också mössorna med knytband bättre, men de åker också av efter ett tag ;D

2009-09-30 @ 19:12:17
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Jag är också en fan av babyhjälmar!

Men Kikkids och villervallas mössor som är av liknande typ är också helt super!



En fråga, orkade inte räkna själv haha.

Hur gammal var Elwira när du vart grav med 2:an?

2009-09-30 @ 19:48:49
URL: http://carpeannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: