Vilket kön?

Idag har vi en lite förkyld Elwira här hemma, så det fick bli att stanna hemma från förskolan idag så det är näsdukar och c-vitamin som gäller här idag.
Kändes väldigt fel om vi skulle tagit henne till förskolan idag och kanske smittat någon annan, så det blir att kurera sig nu i helgen och vara frisk tills på Måndag förmodligen. 

Snart ska jag gå tillbaka och läsa och bläddra i böcker med lillan. Ska även försöka hinna gå igenom lite bebis prylar lite smått idag, lägga iordning nya plagg + Elwiras bebisplagg som bebis nr 2 kan ha. Har ingen aning om vem det är som bor i min mage, om det är en hon eller han så jag vet inte om jag kan skippa plocka fram klänningarna ännu ;-)
När jag väntade Elwira fick jag mest höra att jag hade en tjejmage men den här gången är det mer blandade åsikter.
Jag ser ju ungefär ut som sist även denna gång, att jag mest har en mage som växer och går inte upp speciellt mycket i övriga kroppen, men det känns som jag gått upp mer den här gången än förra även om det kanske inte är synbart för andra.
Den enda skillnaden med den här graviditeten är att jag inte har kräkts den här gången, utan mådde väldigt illa i månader istället, och det var mycket värre än att kräkas för när när man kräks känns det ju lite bättre efteråt och kunde må helt okej emellanåt

Ibland tror jag det är en tjej och ibland en kille- jag har verkligen inget sjätte sinne! men jag har en liten, liten gissning *hihi* Men hursom,  tjej eller kille, bara h*n är frisk det är det viktigaste, men SPÄNNANDE ska det bli att se vem den fina är som kommer titta ut!





Postat av: Therese

Jag har ju kläder som är era och såna ni kan låna. ska försöka fixa ihop det i helgen. kramar

2009-09-04 @ 15:39:34
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Theresa

En killmage.. men ändå inte! Jag tror kille mest iallafall!! Tihi, spännande :)

2009-09-04 @ 17:30:26
Postat av: Sandra

Hm ja det är svårt att gissa :-) Min graviditet är väldigt lik Alvins än så länge.. Men det säger ju egentligen inte så mycket tror jag men jag tror det är en kille till i min mage.. Men spännande är det! Hoppas ni får en bra helg. Kramis

2009-09-04 @ 19:09:56
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

Okej, de har så mycket fint där.



Jag gissar på en flicka till =)

2009-09-04 @ 19:51:43
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Carolina

Spännande att inte veta, jag tror det blir en lillasyster :) Ha en härlig helg!

2009-09-04 @ 20:15:24
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det är en KILLE! Lycka till =)

2009-09-04 @ 20:19:34
Postat av: Petra

Spännande:) jag tror att du väntar en pojke med tanken på att du inte mådde lika illa denna gång.kram

2009-09-04 @ 21:24:07
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag har ju både kille & tjej. Tjejen kom först. Jag mådde mkt mer illa, längre tid, med pojken. Men många säger att man ofta mår mer illa om man väntar tjej. Ja, du vet alla säger olika. Om ca en månad vet ni iaf. Superspännande! Med andra barnet var vi busiga och tog reda på könet.



Kram

2009-09-04 @ 22:37:21
URL: http://lollo71.wordpress.com/
Postat av: ullisar

kommer du ihåg vi pratade om det här för några månader sen! jag sa att vi gärna ville veta, trodde vi... när vi så var på UL och Tias frågade om det var vad han trodde att det var så tittade sköterskan efter ordentligt och sa att jupp, det var det. så nu vet vi. till 99%. det är helt okej det med, men jag hade varit lika glad att inte veta. det var liksom bara just det här med kläderna... ;)

2009-09-05 @ 23:42:38
URL: http://ullrika.se
Postat av: Magdalena

Tror på en tjej till :)

2009-09-06 @ 15:51:54
URL: http://smultronros.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: