Fotodags

Godmorgon!

I natt har jag sovit skönt men oj så trött jag var när jag var tvungen att gå upp och amma zzz! När klockan ringde i morse så fick jag först panik för jag fick för mig att Ludwig låg i sängen och jag låg helt utsträckt på magen och trodde jag låg på honom ! usch vilken panik. Jag somnade nämligen när jag låg och ammade i går natt och vaknade upp av at han låg brevid mig och sov, jag blir så störd av det för jag kan inte riktigt slappna av när han är i sängen, nej de små måste sova i sina sängar från start för att jag ska få ordentligt sömn med.
Ludwig sov de första dagarna i min säng och då låg jag som på nålar. Ibland vill han inte ligga kvar i sängen, men efter andra eller tredje försöket att lägga han igen så somnar han duktigt, men han tycker nog allt det är mysigt att ligga nära mig och sussa.

Jag har preics vinkat hej då till Elwira & M för en stund då det är fotografering på förskolan idag, så M ska vara där och sedan ska hon hem igen efter det är klart.
Det är aldelles tyst här hemma nu och Ludwig har somnat om och jag ska göra ett ryck och göra mig iordning och sedan ta med han ut på några snabba ärenden. Har lite fix & samtal att ordna med idag som jag hoppas hinna med smt gå och handla lite.

Ha en toppenbra Onsdag!


Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Mercedes har sovit med oss innan, jag kan inte slappna av om hon sover i sin säng då ligger jag bara och lyssnar hela tiden haha. Men nu ska hon som sagt sova i egen säng istället.

2009-10-21 @ 10:03:40
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hoppas fotograferingen går bra idag. Och som svar på din fråga i förra inlägget så lutar det åt att jag inte kommer vaccinera mig.



Detsamma - ha en fin dag!

2009-10-21 @ 10:24:54
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Nina

Lite jobbigt men MYSIGT när dom ligger bredvid ; )



Ha en bra dag!

2009-10-21 @ 11:43:56
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

Ludvig hade sin dagisfotografering i går, ser fram emot att få se bilderna!



Kram på er!

2009-10-21 @ 13:06:57
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Kristin

Vad kul med dagisfotografering. Nova ska på sin första hon med nästa vecka, ska bli så kul att se bilderna :) Hoppas ni har en bra dag!!

2009-10-21 @ 14:45:49
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Cdot

Jag klarar knappt av att ha sonen på 4 veckor i spjälsängen, känns bara fel att han ska ligga där själv. Lustigt hur olika vi mammor är ;-)



Var samma med min dotter, hon samsover med mig än :-D

2009-10-21 @ 21:10:33
Postat av: ullisar

ska som jag skrivit tidigare bli väldigt roligt att se korten - om du delar med dig här vill säga :)



jag kommer inte köpa den där klänningen själv, men hon fyller ju år snart... fast det blir nog annat än kläder (hoppas jag!)?



kryas lille plutten, så obehagligt när så små är krassliga!!

2009-10-21 @ 23:29:23
URL: http://ullrika.se
Postat av: ullisar

ps. jag fixar inte heller att ha i samma säng. och inte Maali eller Mattias heller (att ha Maali i sängen alltså :). får se om det känns lika samma när nya bäbin koms!

2009-10-21 @ 23:30:19
URL: http://ullrika.se
Postat av: Erika

Cdot: vi fick tidigt höra när jag väntade Elwira att risken för plötslig spädbarnsdök ökar markant om de små sover i samma säng och det blev jag ju så klart livrödd för så det är en annan anledning till varför jag inte gillar sova tilsammans med bebis. Mysigt är det att ligga och sniffa bebis doft innan läggdags men när jag sover är jag så rädd att typ rulla över bebisen så då kan jag inte slappna av. men som sagt alla är ju olika och tur är väl det =)

2009-10-22 @ 13:40:36
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: