Vi går mot advent

På Söndag är det redan 1:a advent och jag skulle gärna vilja hinna fixa med adventljusstake, får se vad det blir för något- enkelt vill jag ha det.

Jag älskar julen men det får inte vara för mycket pynt överallt. I år blir det minimalt med julpynt men vill ändå ha lite julstämning i år.
Jag vill ha många tända ljus, någon julstjärna uppstatt och några stora julkulor ska plockas fram, känns som ett lagom "mål" att hinna med.
Vi brukar ha julgran men jag vet inte om jag har någon lust eller ork att styra med det i år faktiskt. Det känns som jag har fullt upp med annat :-)

Hur pyntar ni?


Postat av: Linda

Äntligen.

Julen är så mysig.

2009-11-24 @ 12:45:41
Postat av: Josefine, Blåeld

Ljusstakar, stjärnor i fönstren, de flesta i vitt.. Tända ljus, julgran, men inte en massa tomtar ocj krimskrams - bara lite! : )



Kram!

2009-11-24 @ 13:07:29
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Tindra

Jag pyntar massor i år då lillen förstår mera....Barnen gör verkligen julen, har börjat att pynta köket nu, lagt upp bilderna.....kika gärna in och kolla på min adventsljusstake...

Hoppas småttingarna blir bra snart...inte kul att sitta inne och vara sjuk......

2009-11-24 @ 14:04:42
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja jag ska pynta massor i år =)

Har ju äntligen fått lite julkänslor och sen är ju Leo större och förstår mer så det ska bli så kul! Vi kommer ha ljusstakar och stjärnor i fönstren och plastgran och ngr få fina tomtar jag hittat, kommer tom byta gardiner. Fast det är ju iof sig inte så jobbigt med paneler ;) Hittade en jättefin adventljusstake med som ska invigas, ska leta reda på den så länkar jag sen. Färgerna kommer gå i mest vitt och lite guld. Åh vad jag längtar nu =) Kommer nog smygstarta nu i veckan då jag jobbar hela helgen. Kram på er

2009-11-24 @ 15:24:44
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Katrin

Asch, den verkar vara slut.. men den ser ut nästan som den mörka du har med siffror på ljusen fast den ör vit med vita hållare på en vit bricka, enkel men tokfin! Får göra iordning våran och visa sen =)

2009-11-24 @ 15:38:51
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Tova

Åh, jag ser verkligen fram emot julen i år och ska nog försöka julpynta lite, jag som normalt brukar vara helt anti sådnt krimskrams ;) kanske är det för att man är gravid som jag blivit så "mysig"...



Åh, skönt att du redan haft dina drömförlossningar! Tycker bara man hör skräckhistorier från andra annars :/ jag hoppas också på att få en trygg barnmorska och ett positivt "flow" när det väl är dags :)

2009-11-24 @ 16:10:15
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Therese

En tomte, en stake, en ljulsträrna (blomman), en stjärna på fot i fönstret och en julhanduk i köket :) sen får det räcka kramar

2009-11-24 @ 17:14:56
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

I mitt hem blir det massa zink granris trä mossa ljus nötter kanel kottar och massa pressglas :)



Väldigt shabby chic ;)



Kram

2009-11-24 @ 22:58:54
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: ullisar

hade ingen gran förra året men slår nog till med en iår. nya bäbi kommer ju inte förrän efter nyår (har vi bestämt) så det kunde va mys för Maali tänkte vi :) och för oss själva då!

2009-11-25 @ 13:37:48
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: