Julbord i kväll

Jag hade nästan glömt bort en rolig sak som jag ska iväg på idag, nämligen julbord med jobbet! trodde det var nästa helg först men som tur var satt jag och fyllde i lite saker i min kalender igår och såg det.
Så ikväll blir första gången jag ska vara utan Ludwig ett par timmar och han får köra med urpumpad mjölk på flaska med pappas sällskap.
Hade det här varit när elwira var liten så tror jag nog att jag hade tackat nej till julbordet och varit hemma med henne istället, för då var jag färsk förälder men nu känner jag mig ju värdsvan som två barnsmor och är inte det minsta orolig över att lämna Ludwig.
Ska bli riktigt skönt att komma iväg och inte behöva tänka på att ha ett amningslinne/topp/bh under min överdel!
och få använda en vanlig bh, det känns lyxigt, haha!
Det här med klädsel då, funderade lite igår på om jag skulle ta en runda på stan men nej jag är ingen som strosar i butiker med Elwira någon längre stund för att leta efter något nytt plagg, tycker bara synd om henne att hon ska behöva sitta där vagnen då.
Ludwig är en annan femma han har ju inte samma koll på läget ännu =)
Jag har några oanvända plagg/skor i garderoberna så det blir nog bara ett nytt smycke & nagellack till men det brukar vara lätt fixat- så jag ska nog bli redo till kvällen på ett kick och försöka se pigg ut också!


Postat av: Ingela

Vad skoj med julbord! Det är en av sakerna jag verkligen saknar med arbetslivet, att få gå på julbord med kollegorna. Ser fram emot att få göra det nästa år :)



Ha det så trevligt!

2009-11-28 @ 12:18:53
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: unique

Så det är så det blir?? Att vanlig bh blir lyx?? Fan va nice hehehe

2009-11-28 @ 14:47:44
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: sandra

Hoppas du får kul ikväll :) Var längesen jag åt julbord, det är gott om det inte blir för ofta! Tror du kommer bli jättefin med dina skor! Kramar

2009-11-28 @ 17:05:15
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: