Glögg -09

I år blir det min tredje jul utan alkohol, eller mitt tredje år till och med utan alkohol. Men köpa alkohol & bjuda på ska jag göra =)
Med täta graviditeter följt av amning så har jag ju inte kunnat eller velat dricka en droppe på ett bra tag. Kunde druckit efter jag slutat amma Elwira men kände aldrig något behov. 
 Ratade minsta lilla promille både när jag var gravid & ammande, kändes inte heller okej att dricka viss alkohol som sägs att man "kan" dricka som gravid eftersom vissa sorter innehåller så pass liten mängd, men kändes fel att ens riskera och skulle aldrig kunna ha det på samvetet om det skulle hända något.
Jag är heller inte alls speciellt förtjust i alkohol så jag känner heller aldrig den här "saknaden" av att ta ett glas vin ibland. Men goda drinkar på party tackar jag inte nej till!

Personligen är jag inte heller superförtjust i glögg med alkohol men Blossas vita lättglögg är ett undantag som jag ÄLSKAR, så god med massa mandlar & russin i.
  Årets glögg smaksatt med clementin blir perfekt at bjuda på eller ge bort som en liten julgåva. Köpte även en annan starkvins-glögg "Amore vanilj" som lät spännande, får se om jag bjuder eller ger bort den.

Min favoritglögg, alla kategorier!

Postat av: Annah - blivande tvåbarnsmamma

Det blir nog samma för mej, tre jular utan alkohol.

Men som för dej så spelar det absolut ingen roll. Tycker också att den alkoholfria glöggen på affären är absolut godast :D.

2009-11-16 @ 11:11:12
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Emma Hiltunen

vaniljen är skitgood!

sv. åh tack! får se hur jag gör:)

2009-11-16 @ 11:39:39
URL: http://emmmmmis.blogg.se/
Postat av: Ingela

Mmm..glögg är fantastiskt gott!

Hoppas era barnvagnsproblem löser sig, jobbigt att er hiss var för liten när ni väl hittat en vagn som ni var nöjda med.



Ha en fin dag ni med :)

2009-11-16 @ 12:07:09
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Rövarmamman♥

Glöggen längst ner är min favvo, längtar till lite glögg o mandlar nu- blev inget förra julen.



sv: Den är stuprör- kan försöka visa med ett par låga skor någon dag! Kan varmt rekommenderas- jätte sköna! KRAM

2009-11-16 @ 14:07:41
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Rövarmamman♥

Glömde o säga: den är stuprörsmodell- men jag tycker inte att de är så tajta i benen- för mig så hade de kunnat fått vara litelite snävare ;)

lycka till med jeansköp!

2009-11-16 @ 14:13:18
URL: http://roxenmo.se
Postat av: alexandra

den med vanlij såg jättegod ut! Dock så tycker jag att blossas "vanliga" glögg är den ulimata glöggen=) För mig ska glögg smaka glögg och mina erfaranheter av de andra smakerna är att dem inte är så goda, men jag tycker att den med vanilj ser god ut=) Blir jag bjuden tackar jag inte nej, dock köper jag endast hem blossas vanliga glögg=) Kram

2009-11-16 @ 15:11:06
URL: http://alexjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: