Gårkvällen & personligheter

Blev en bloggfri dag i går och det var fredagsmys på hög nivå här hemma. När det är grått och trist ute är det extra mysigt att vara inne med tända ljus, gott att äta och bara vara tycker jag. Jag får inte preics dåligt samvete av att inte gå ut.
Kollade på Idol som varge Fredag och erik utklassade verkligen alla, han är klockren!
Hela helgen ska det tydligen bli grått och trist väder så det blir mycket mys inomhus men ska nog ta en liten repa på stan för det var ett bra tag sedan jag gick runt i butikerna fast vi bor mitt i smeten.

Ludwig känns redan "stor" och det är så kul nu när han hänger med med blicken och tittar på allt med sina stora ögon och sprattlar på sitt bebis vis med sina söta armar och ben som han inte kan koordinera helt ännu.
massor roliga läten har han och jag skrattar ofta åt hans små grymtningar och han uttryck. Speciellt när han ammar är det kul att kolla på han. bebisar är så roliga då de verkligen kan få allt de vill av oss mammor bara genom att skrika lite så blir de burna, tröstade och matade på nolltid och blir oftast nöjda på två sekunder när de fått vad de vill och oftast är det ju mat de gapar efter, så är det med Ludwig, han älskar mjölk ;-)
Tänk vad beroende de små liven är av oss och deras framtid vilar i många år i våra händer. Jag vill göra allt för mina små fina som ska växa upp till friska och starka individer- både på insidan och utsidan.

Det är så intressant med personligheter och det ska bli spännande att se hur Ludwig blir också! Hoppas han blir lika tuff som syster sin :-)
Elwira är verkligen en tuff liten tjej och är inte alls som de två andra tjejerna på förskolan som mestadels leker med dockor och sitter i soffan och snällt sitter still och bläddrar i böcker- nej Elwira leker med både dockor & bilar och röjjer runt precis som killarna och "tar plats".
Just att "ta plats" hoppas jag hon kommer fortsätta med för i det här mansdominerade samhället är det just ta plats som vi tjejer måste göra.
Är glad att Elwira inte är någon kinkig typ som är mammig/pappig och tjuter för minsta lilla eller ständigt kräver våran uppmärksamhet, hon är helt klart redan nu en cool & glad tjej och en "kavat" sådan som fröknarna på dagis beskriver henne som.
Är så stolt över att hon är och kommer bli en så fin bra storasyster till sin lillebror, bättre förebild kan han inte få.

Tända ljus är ett måste till fredagsmyset, här snygga & enkla kivisar

Läste några kapitel ur Elsas Mode i gårkväll efter idol & cirkus möller i soffan då Ludwig somnat i mitt knä

Postat av: Rebecka

Låter bra att Elwira är en liten tuffing :) Bra för småtjejer att inte bara leka med dockor och vara "lugn".Det är som du säger mansdominerat samhälle vi lever i, men när Elwira blir äldre har det säkert blivit bättre.Så fin Ludwig är,vill träffa er snart igen!Kramar

2009-11-07 @ 12:14:58
Postat av: emme

Ja tycker älskar inredning överhuvudtaget så speciellt barnrum e extra roligt :-) finns så mkt mer roligt nu än när man själv var lite.

Låter som att ni haft en alldeles perfekt fredag :)

Hoppas resten av helgen blir lika mysig för er.



2009-11-07 @ 15:56:02
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: