Jason, sjuklingen och sak letaren

Satt uppe lite längre än vanligt igår och såg den nya fredag den 13:e filmen som jag inte tyckte var  så läskigt, viss lite nervpirrande var den ibland men man vet ju alltid vad som kommer hända, Jason springer runt och mördar folk sen vart han dyker upp är ju en annan femma, det är då jag hoppar till. I slutet började jag faktiskt skratta :-)

Här är det urtrist väder med snö, slask och det kommer något snöblandat regn från himlen, en promenad i det här har jag ingen som hellst lust med just nu, det får vänta tills i eftermiddag kanske eller så skippar jag det helt.
M stackarn har fortfarande feber, och hans halsmandlar är stora som clementiner, jag har aldrig haft halsfluss och hoppas inte jag också åker på det nu.
M är iallafall uppe på benen och hjälper till här hemma + med Elwira så det är skönt  att han inte ligger helt utslagen i sängen, men han måste då och då påpeka att han faktiskt ÄR sjuk ;-)

Nu ska jag ta och dammsuga, det måste jag göra var och varannan dag är hemma för Elwira hittar minsta molekyl här hemma :-) en riktig liten sakletare, och hon stoppar gärna de små sakerna hon hittar i munnen, så klart!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: