Snyggaste bruden med rakad skalle & nytt mantra

En sak jag brukar vara på söndagar är trött men idag har jag varit galet trött och jag kom på mig själv tidigare när vi var ute och gick när Elwiras ögonlock höll på att bli tunga och slockna, hur mina egna följde samma takt. Tänkt om man skulle kunna gå och sova- vad mycket tid man skulle spara :-) Gick och la mig en timme på förmiddagen och det hjälpe litegrann.

Halvdeppigt humör har jag varit på för det där med håret och jag måste tacka för uppmuntrande kommentarer och att jag blev lite förstådd. Just nu får jag glädjas åt att det är faktiskt hår och det växer förhoppningsvis tillbaka, sakta men säkert.
Ska sluta tänka på det och göra en stor grej av det och bli bättre på att sköta det med inpackningar och hoppas på det bästa.
Och en till sak jag kom på- när jag var hos frisöern sist så sa hon faktiskt att hon såg nya hår som var på G! det hade jag nästan glömt att hon sa. Det finns hopp tänker jag och mitt nya mantra är "tack för att mitt hår växer tillbaka".

På tal om hår, någon som inte längre har något hår alls är min yngsta faster, M:s lillasyster som rakade av sig allt igår! Hon hade kort hår innan och hon om någon kan faktiskt ha rakat eftersom hon har så markanta drag i ansiktet med synliga benknotor och vackert ansikte och huvudform så hon ser bara snygg och cool ut i det.
Och hon stormtrivs i det och aldrig har hon fått så många positiva komplimanger av både tjejer och killar berättade hon och bara den korta stunden jag träffade henne. En annan hade inte sett riktigt klok ut men hon ser bara modell snygg ut. Carina Berg är en jag kom på som passar i det.

Sitter här med andra portionen av fruktsallad och ska strax masa mig till soffan innan det är dags för behövlig nattsömn. För i morgon är jag pigg och glad igen :-)


Postat av: Josefine

Jo det finns dom som är heta i rakat eller snaggat hår

2009-03-29 @ 22:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: