Biokväll

den här dagen har verkligen bara rusat iväg, jag undrar var den försvann ;-) Efter jag hittade nyckeln efter några svettiga timmar så satte jag igång och började dammsuga men det blev istället storstädning, super skönt att allt är tipp topp här hemma nu.
Efter all städning så hade jag totalt glömt bort tiden när M kom hem och hade farmor med sig, M påminde mig då om att vi skulle ju på bio så då blev det att hoppa i kläderna och slänga på sig lite smink.
Middag hade vi inte hunnit med så det blev de största mackorna på subway idag.
Det var förhandsvisningenShopaholic vi var på. M tyckte inte filmen var speciellt bra, och den var inte heller superbra enligt mig så jag förstår att han inte tyckte om den så värst. Men den var helt okej och vi båda fick oss ett par härliga skratt ett par gånger =), men skönast var att bara få  slå sig ner och slappa :-)

Farmor hade lagt Elwira för natten men när vi kom hem så vaknade hon, men hon somnade om direkt efter vi bäddat ner henne. Vi har en lampa vid Elwiras säng med dimmer, och farmor hade inte släckt den helt så det kan vara därför hon inte sov så djupt. När man släcker den somnar hon som en stock.
Satt och pratade ett tag med farmor i soffan innan hon skulle bege sig hemåt igen, det var trevligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i soffan och fortsätta knapra bacon chips, vi kom sent till bion men vi hann precis när reklamen var slut. Så vi hann inte köpa något snacks innan så vi köpte med oss hem efter bion istället ;-)

Postat av: Duracellmamman

Hej!!

Nu finns det inte många biljetter kvar till Mammablogg Galan!! Kul!



Det innebär även att röstningarna inför de olika Awarden kommer att dra igång! Så har du ännu inte kikat in på Mammablogg Galans hemsida, rek jag att Du gör det inom kort, och kollar så att din blogg presenteras under det namn som du själv önskar.



För så snart som röstningarna kommer igång har vi inga möjligheter att ändra på namnet.



Pga utrymmesbrist, kommer själva röstningen inte gå av stapeln inne på Mammablogg Galans hemsida, utan inne på min blogg. Redan nu har vi skapat en sida där inne som heter Vem är Norges & Sveriges bästa Mammabloggare?



Ska bli spännande att se vilka de lyckliga vinnarna är!



Inom de närmaste dagarna kommer vi att kunna presentera de sista priserna!Vi sitter i slutförhandlingar med en hel del nya samarbetspartners!



Vi ses den 4 juli 2009!



Kram



Annika

2009-03-10 @ 22:01:29
URL: http://duracellmamman.se
Postat av: Lina

Åh vad skönt med egentid! Synd att filmen inte var någon höjdare. Hoppas jag hinner se den innan bebis kikar ut ;)

2009-03-10 @ 22:40:43
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vad skönt med en "egen" kväll!

2009-03-11 @ 09:06:23
URL: http://blaeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: