Sista dagen på mammaledigheten för ett tag

Idag är sista dagen på min mammaledighet för i morgon kör jobbet igång igen. Förra veckan hade jag lite små ångest över att börja igen, för det var många tankar som surrade i huvudet men nu känns allt bara bra.
Det ska bli kul att börja jobba igen och träffa alla filurer därborta igen! Och nu har jag ju ännu närmre till jobbet än vad jag hade innan jag gick på mammaledighet eftersom vi flyttade i höstas. Nu tar det väl *hmm* ca 2 minuter ungefär :-) så nu kan jag aldrig komma försent *haha*
M kommer vara pappaledig nu men jobba de dagar då jag är ledig, eftersom jag bara jobbar 65% vilket känns toppen för då missar jag inte alltför mycket tid med Elwira och M. Men vi måste också se till att vi är lediga bäggetvå tillsammans också.
Kommer nog kännas konstigt i början att vara borta från Elwira flera timmar om dagen men det känns som det kommer gå bra och som sagt jag jobbar inte heltid som tur är.
Att man kan älska en sådan liten varelse så mycket det kommer jag aldrig förstå! och varje kväll måste jag gå in och kika till min lilla skatt som sover så sött och att hon är våran fantastiska skapelse- det är ofattbart.

Imorgon är en pirrig men dock spännande dag!


Såhär ser Elwira ut just nu och sover så sött

Postat av: Sofia

Lilla dockan så söt hon är!



Jag ska precis till att planera min sista föräldralediga månad nu och det känns... sådär. Hade jag kunnat så hade jag varit hemma längre, men M behöver tid med ungarna också, och jag behöver nog i ärlighetens namn komma ut och jobba lite mer :) Men det känns ändå vemodigt på något vis.



ang. träningen så är det inte svårt att vara duktig när man hittar något som är riktigt kul! BodyCombat är något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv och det kommer jag att fortsätta med så länge jag kan :) Det är inget jobbigt måste för att hålla kondis och vikt i trim utan jag går mest dit för att det är så roligt. Sen får jag en grym workout på köpet!

2009-03-31 @ 22:30:13
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Elin

Ett STORT lycka till imorgon, det kommer att gå jättebra!

Ps. Hon är så söt, lilla Elwira ds.

2009-03-31 @ 23:14:33
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Ingela

Så söt!

2009-04-01 @ 12:59:08
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: