De två små

Jag är fortfarande kvar hos syster T här i Sthlm. Syrran är iväg på ett ärende och hennes sambo är iväg på jobbet så jag är själv med lille Viggo och Elwira nu.
 Jag och min skat har ätit frulle och busat här på morgonen medan Viggo inte ens har vaknat ännu :-) Och nu har Elwira somnat på sin förmiddags nap, så jag får väl se om Viggo vaknar för lite mat snart.
Känns konstigt att det är helt knäpptyst här nu, bara tangenterna som låter när jag skriver, man är ju så van att höra Elwira och Viggos söta läten.

Men idag ska jag åka hem med lillan och det har varit skönt att vara iväg påde i Norrköping hos mormor och morfar och även här hos äldsta syrran, men vad skönt det ska bli att komma hem nu! Och jag saknar M sååå mycket! Men jag tror absolut att det är bra att vara iväg ifrån varandra ett tag, ett redan starkt förhållande blir bara starkare av det tycker jag. det pirrar i magen bara jag tänker på han nu, jag längtar så till han nu. Är även en till liten tjej här som längtar till sin pappa tror jag minsann :-) Världens bästa pappa.

I gårkväll hade syster och hennes sambo gäster här hemma och vi åt middag och så, det var trevligt fast jag var rätt trött. Syster R åkte hem igår på kvällen, min och T:s supernanny är hon :-)

Ska passa på att göra mig iordning lite här nu när de två små sover! Med andra ord- tvätta ansiktet och läga på lite smink. Duscha får jag göra senare när jag är hemma, har ingen lust att ställa mig i duschen, och så vaknar någon och väcker den andra! kan nog endå inte njuta av någon dusch nu, så det får allt vänta nu när jag är själv.
Senare när jag kommer hem, får jag allt ta och lägga upp några nya bilder också.

Ha en bra Måndag!

Postat av: Ingela

Jag skulle också vilja åka iväg en sväng. Vi har gått hemma tillsammans sedan augusti och det börjar tära på oss. Vill känna längtan...



Men, men det kommer bli bättre snart!



Ha en fin dag!

2009-03-16 @ 11:24:18
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: winz

SÖTA HELLOKITTY SAKER TILL SALU inne på winsy.bilddagboken.se! :D

2009-03-16 @ 12:54:08
URL: http://winz.blogg.se/
Postat av: Maria

Ha du med en fin dag! Och jag håller med om att det är bara är bra för förhållandet att vara ifrån varandra nån gång då och då. Nyttigt att kunna sakna varandra.....men härligt när man väl ses....=)



Hej hopp!

2009-03-16 @ 15:10:04
URL: http://mariafredriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: