Bättre än snabbmat

Jag och M har varit SÅ dåliga på att laga mat den sista tiden, eller *harkel* sista tiden är ungefär sedan Elwira föddes... det har blivit så mycket snabbmat på Kina och thai haken samt pizzerior och kebab...
Iallafall så håller vi på att förbättra oss nu, det är ju aldrig försent att göra det.
Så nu håller vi på att hitta ny inspiration på rätter som är snabblagade och goda.

Tidigare var vi iväg och handlade och fick med oss en perfekt "snabbmat" från ica bestående av färdiggrillad kyckling, sallad + dressing, butiksbakat bröd och godaste potatissalladen. Vi båda har svårt för potatissallad men det finns en som vi brukar köpa som heter K- lyx potatissallad och smakar likt en hemmagjord variant- mums mums! (kalorisnål står det även på förpackningen)

Lätta, snabba och goda rätter är det som gäller nu =) och vi båda gillar egentligen att vara i köket och laga mat, det är bara att vi varit så lata senaste tiden. Hade nästan glömt bort att hemlagat är godast =)  Anna Skipper hade varit stolt över oss nu ;-)

Kvällens supersnabba middag; grillad kyckling, potatissallad, grön sallad, bröd+ smör

Postat av: vintageretroprinsessa

Oj det där såg mumsigt ut ;)

När man har barn får man plaera en hel del när det gäller maten :)

och slappa får man göra ibland :)

2009-03-04 @ 22:15:30
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: ullrika

äh. det finns ju helt enkelt inte tid. eller ork. eller lust. för matlagning. liksom. vi brukar skämmas och säga att vi har ett av stans dyraste take away-kök... alla thaihak och pizzerior med utkörning finns på speeddial. men det är ju såå mums med hemlagat. å så doftar det gott i huset med!

2009-03-04 @ 23:40:54
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: