Pusskalas & oändlig kärlek

Här har det regnat non stop hela dagen och både jag och M har variit små trötta hela dagen, och jag tror det beror på regnet. Även Elwira har sovit lite längre idag så jag tror det är vädret som gör det.
Har inte haft någon lust att gå ut idag så vi har stannat inne och haft en riktig mysdag, hur skönt som helst.
Jag har gjort en massa olika goda smoothies och Elwira är minst lika galen i det som jag själv för det går undan när hon dricker ur sugröret!
Hon har lärt sig något nytt idag också, nämligen att pussas! hon plutar lite med sina läppar och sträcker sig mot en när man säger "får jag en puss?" det är så sött att jag och M har hållit på med det hela dagen och kan aldrig få nog :-) och vi smälter varje gång.
Så vi har haft värdens pusskalas här idag, mysigt värre!

Jag frågade M om han trodde det var möjligt att älska bebis nr 2 lika mycket som  vi älskar Elwira och det var han helt säker på utan att tveka.
Jag kan inte riktigt förstå ät det kan vara möjligt att älska bebis nr två så mycket som jag älskar Elwira, hur kan det finnas ännu mer kärlek? känns som att jag inte kan ge mer än vad jag redan gör? kan det finnas mer kärlek?
Jag trodde aldrig att det ens var möjligt att man kunde älska sitt barn så mycket som jag gör nu innan Elwira hade kommit till värden, även om jag älskade henne från första sekund när jag fick ett plus på provet så går det inte jämföra med den kärleken som sköljde över mig när hon kom upp i min famn på förlossningen och tittade på oss med hennes fina stora ögon! Jag och M har älskat Elwira oändligt mycket från första stund.
Jag vill så klart tro på att det är möjligt att älska bebis nr 2 lika mycket, även om det bara är lite svårt att förstå just nu

Jag har den finaste lilla familjen och jag längtar till bebis nr två och undrar vem du är?

Postat av: Anonym

Läste precis tidningen Vi föräldrar och det var en tjej som undrade samma sak, om man kan älska bebis nr 2 lika mycket! Det kommer du att göra, jättefint skrivet!

2009-06-14 @ 18:23:49
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag tror att det är ganska vanligt att man tänker så. Så du är helt normal :-) Ha en riktigt skön söndagkväll!

2009-06-14 @ 20:10:34
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag känner lite grann som du, att jag orkar inte leta mer. Har hittat en klänning som känns ganska ok, så jag tror att det får bli den. Hade först tänkt mig en hellång på kvällen, men nu verkar det bli en kort :-) Tänk, bara 3 veckor kvar nu!

2009-06-14 @ 20:36:49
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Therese

Vad mysigt det låter :) Ibland behöver man sådana softa dagar.



Kul för Elwira att få ett syskon så nära i ålder, de kommer ha mkt glädje av varandra! kramar







2009-06-14 @ 21:03:42
URL: http://tezzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: