Nationaldagen

Idag är sista dagen jag är hemma hos mormor och morfar och fått sovmorgon i morse och mesttagit det lungt här på förmiddagen och vi har varit ute med Elwira och hon har fått gungat en massa här på tomten i nya gungan som mormor & morfar skaffat (bilder kommer)

Blev sådär akut hungrig idag på lunchen och morfar stod och lagade mat och riset hade inte kokat klart men som tur var hade vi färdigkokt färskpotatis i kylen så jag värmde det fortare än tusan och lassade upp en portion korvgryta som han gjorde.
Hann dock knappt börja äta förens telefonen ringde och sedan har den ringt non stop i ett par timmar nu på eftermiddagen. Att alla ska inga på en och samma gång sådär ibland! *puh* är helt slut nu efter att ha pratat i telefon och haft koll på lillan samtidigt, skönt att sitta still just nu :-)

I morgon är det äntligen dags för att fira Elwira och M så vi åker härifrån skapligt och ja hoppas solen kikar fram, lite lite illafall? bara det inte regnar då vi ska grilla...

Hoppas ni har en bra nationaldag!

Postat av: Mindy

Ska bli skoj att testa denna choklad...Allt bra med er alla denna lördag? Är det bättre väder för er denna lördag? kram på söta dig..

2009-06-06 @ 16:00:31
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: