När mellanmålet är målet

Var så klart tvungen att prova den omtalade chockladkakan från marabou; sommar limited edition och köpte den i går och öppnade den faktiskt inte då :) jag brukar aldrig kunna spara godsaker, men jag var så mätt på annat igår.
För en stund sedan köpte jag svenska jordgubbar på torget och åt dom ur en av nya skålarna från lagerhouse.

Så mitt mellanmål bestod av smörgåsar, jordgubbar och den nya chokladkakan :-) jag vet chockladkakan är väl inte det nyttigaste men jag blev på så bra humör när solen kikade fram här och värmde riktigt skönt när jag var ute förut. 
Ska passa på att få lite extra sol på mig snart igen och inte sitta inne nu när solen faktiskt lysr för första gången på hela veckan ungefär.
 Tycker chokladen var god men inte god, jag föredrar när det är exempelvis nötter eller kakaobönor i som skapar en annan kontrast.

Postat av: Matilda - Mercedes mamma

Åh båda såg supergoda ut! Måste också ta och pröva den chokladen!

2009-06-11 @ 16:20:22
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Kristin

Köpte också den där chokladkakan idag kunde inte heller låta bli. Har dock inte testat den än så vi får se om jag gillar den :)

2009-06-11 @ 20:25:29
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Tindra

Gick förbi chokladen i Ica men vart inte så sugen på den, tycker dem blandar för mkt nu, jag gillar ren choklad el med nätter i det är godast :)

Vad fiin koftan var du köpte från Mama avd, man kan tydligen fynda en del där...den går väl att använda fast man inte är gravid.

Hur går det annars med bebben i magen ....har du börjar planerat med ting inför nr 2?? tvillingvagn osv :) Kram

2009-06-13 @ 07:51:57
URL: http://tindraohara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: