Hos förskolan

Idag har jag, M och lillan varit för förskolan som hon kommer att börja på till hösten. De är toppengulliga där och bästa är att det är ett så kallat "ur och skur" förskola så de är ute mycket + sover utomhus som gör så att barnen håller sig lite mer friska dessutom. Maten lagas på plats och det känns också kanonbra.
Fröknarna är jättegulliga och det känns bara bra för både mig och M att lämna henne där, det ska bli spännande!

Så i Augusti skolas hon in och vi får se hur många timmar det blir, men det blir inte heltid iallafall eftersom både jag och M har möjlighet att inte behöva ha henne där så länge, så det känns som det ultimata.
Samt att M:s jobb ligger bara ett par steg bort.
Elwira älskar allt som är nytt och spännande och nya människor så jag tror det kommer gå jättesmidigt att skola in henne *peppar peppar* och att hon kommer tycka det är roligt att vara där

Postat av: angelica - en annorlunda ung mamma blogg

vilken fin blogg du har, lägga till varann på bloglovin?=)

2009-06-24 @ 13:28:20
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: Therese

låter bra! Hoppas vi med får plats på något av de

två vi står på kö på.

2009-06-24 @ 14:58:49
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Kristin

Låter ganska likt Novas dagis och vi trivs super med det. Där är också barnen ute mycket och sover ute samt att dom har en kokerska som lagar all mat och försöker tänka ekologiskt. Dock har Nova ändå varit sjuk mycket nu i början men men det är ju som det är. Hoppas att det går bra för er när inskolningen börjar men det är ju super skönt att man känner att man hittat rätt ställe för sitt barn.

2009-06-24 @ 19:33:57
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: