Gravid v 25

Nu är jag verkligen här som jag längtat efter, att bara få må bra och njuta av graviditeten! Har mått väldigt bra nu sedan vecka 21 ungefär då det äntligen vände men har liksom inte vågat ropa "hej" förens nu.
Jag känner mig egentligen inte alls gravid utan känner mig precis som vanligt fast med en speciell härligt pirrande känsla i hela kroppen, jag bär ju ett barn!
Jag har lite ångest över att jag inte tränar dock, tränade inte heller något med Elwira i magen men nu känns det som att jag verkligen borde göra det för att stärka min kropp. Jag ska verkligen försöka börja gå några gånger i veckan nu


Fakta v 25

Bebis
Man vet att bebisen dricker av fostervätskan som smakar ganska sött. Och om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre. Smart för att vara så liten!

Bebisen väger omkring 700 g och är ungefär 22 cm. Detta kan förstås variera från bebis till bebis och graviditet till graviditet. Man vet att alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20. Bebisen dricker av fostervätskan, den smakar ganska sött. Om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre.

Mamma
Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll! Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: