En viss liten tjej som drar av sig allt

Strumpor och tights är det enda som står på Elwiras inköpslista just nu. Häromdagen när jag var ute på stan så var det lättare sagt än gjort att hitta detta. Både på lindex och H&M var det väldigt ut plockat och väldigt tomt på hyllorna.
Lyckades hitta ett par från fix och H&M i organic cotton som fanns kvar i hennes storlek.
Elwira använder egentligen väldigt sällan strumpor eftersom hon bara sliter av sig dom. Och skorna sliter hon också av sig när vi är ute och går och har hon strumpor i så ryker dom med. Därför används mest strumpbyxor under byxorna eller enbart strumpbyxor om det är varmare. 

Något bra jag hittade på lindex var söta tights, de är perfekt att ha att leka i inomhus eftersom det inte är någon "fot" på dom, så Elwira blir lite varm om benen om det är kyligare + att hon inte halkar. Tightsen skulle även finnas i rött enligt expiditen men de var slut men skulle komma in igen, så de ska jag hålla utkik efter för tights används mer eller mindre varje dag nu.
Strumpbyxor + skinntofflor från bobux använde vi alltid förut men eftersom hon även tar av sig skinntofflorna så måste vi ha tights på henne istället för strumpbyxor nu :-)
Samma sak gäller tofsar och hårspännen, det är helt "kört" för de drar hon bort inom loppet av två röda efter de fästs i hennes hår, busiga lilla tjej! :-)
Hoppas hon slutar dra av sig skinntofflorna när hon blir lite äldre? för det är verkligen bra att ha inomhus och på förskolan skulle de vara perfekta dessutom

Postat av: Rebecka

Dom kanske späns ;)kram

2009-06-15 @ 17:04:27
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: Starmama ♥

Hmm, har inget bra tips men funkar det bra m. strumpbyxor så är dom ju finfina! ♥ Såg urgulliga strumpbyxor m. Hello Kitty på HM... :-)

2009-06-15 @ 20:55:22
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Therese

Hihi, dom är roliga dom små:)

Jag har kollat in dem där tightsen från Lindex. Har sett dem i ljusrosa också och bruna. Tänkte införskaffa några till Saga men är osäker på storlekarna. Är dem som strumpbyxor eller som byxor om du fattar hur jag menar?

2009-06-16 @ 11:19:44
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: